Перейти до головного вмісту
Пошук
Про реформу
Управлінцям і освітянам
Засновникам закладів освіти
Нове шкільне харчування
Керівникам закладів
Безпечність харчування
Педагогічним працівникам
Обладнання сучасних їдалень
Медпрацівникам. Кухарям
Меню і техкартки
Навчання і консультації
Інформація про закупівлі
Нормативна база
Гарячі питання
Батькам
Харчування дітей з дієтичними потребами
Навчаємо дітей здоровому харчуванню
Здорове харчування протягом життя
Корисний календар
Батьківський контроль та відповідальність
Учням
Читай
Пізнавай
Вчись
Бізнес підтримка шкіл
Про реформу шкільного харчування
Бізнес ком'юніті
Новини
Перейти до головного вмісту
Про реформу
Новини
Управлінцям і освітянам
Засновникам закладів освіти
Нове шкільне харчування
Керівникам закладів
Безпечність харчування
Педагогічним працівникам
Обладнання сучасних їдалень
Медпрацівникам. Кухарям
Меню і техкартки
Навчання і консультації
Інформація про закупівлі
Нормативна база
Гарячі питання
Батькам
Харчування дітей з дієтичними потребами
Навчаємо дітей здоровому харчуванню
Здорове харчування протягом життя
Корисний календар
Батьківський контроль та відповідальність
Учням
Читай
Пізнавай
Вчись
Бізнес підтримка шкіл
Про реформу шкільного харчування
Бізнес ком'юніті
Пошук
Головна
Управлінцям і освітянам
Навчання і консультації
Порадники
Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР (ХАССП)
Опубліковано:
12 жовтня 2023
Завантажити порадник
Теги:
кухарям
насср
Рекомендуємо ознайомитися
Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.
Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах...
Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»
Учасники, які прохо...
Курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн»
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію?
Курси з професії «Кондитер» на платформі «Професійна освіта онлайн»
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Визначення факторів ризику та запобігання їх виникненню під час робочих процесів у сфері послуг харчування
У рамках цього короткострокового курсу Ви навчитеся відстежувати та аналізувати робочі процеси та профес...
Гігієна громадського харчування
Працюючи у сфері громадського харчування необхідно знати, як дотримуватися правил гігієни на робочому місці та як належно підготув...
Загальні правила санітарії та гігієни у професійній діяльності: стандарти ISO 9001, ISO 22000, НАССР (ХАССП)
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію? Зробити перший крок до мрії допом...
Основи товарознавства
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Приготування вареників
Дистанційний курс «Приготування вареників» розроблено для підготовки за професією «Кухар».
Підготовка залу для відвідувачів
Як підготувати з меню та сервуванням як у ресторані? На що треба звернути увагу при відкритті власного кафе або щоб стати кухарем ...
Приготування оздоблювальних напівфабрикатів
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Приготування страв з риби та морепродуктів
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію?
Приготування страв і гарнірів з круп
У курсі подано відомості про асортимент круп, їх хімічний склад, а також кулінарне призначення та підготовку круп для приготування...
Приготування холодних закусок, салатів
Зробити перший крок до мрії допоможуть курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн» від МОН.
Технологія приготування тіста для млинців та виробів із нього
Дистанційний курс «Технологія приготування тіста для млинців та виробів із нього» розроблений за професією «Кондитер».
Таблиця хімічного складу та енергетичної цінності деяких продуктів харчування
Хімічний склад та енергетична цінність деяких продуктів харчування
Норми відходів при холодній і втрат при тепловій обробці плодів та ягід
Норми відходів при холодній і втрат при тепловій обробці плодів та ягід
Норми відходів при холодній і втрат при тепловій обробці овочів
Норми відходів при холодній і втрат при тепловій обробці овочів
Співвідношення крупи й рідини під час приготування каш
Співвідношення крупи й рідини під час приготування каш
Відходи при холодній обробці риби замороженої
Відходи при холодній обробці риби замороженої
Втрати при холодній обробці, зберіганні й нарізанні
Втрати при холодній обробці, зберіганні й нарізанні
Особливості закупівель та впровадження НАССР у сфері організації харчування у закладах освіти
Відео. Як управлінцям організувати безпечне харчування у закладах освіти?
Принцип НАССР №3. Встановлення критичних меж для ККТ
Для кожної критичної точки контролю (ККТ) потрібно встановити критичні межі. Йдеться про крайні прийнятні значення (показники/пара...
Розпочинаємо з основ: впровадження програм-передумов
Застосування операторами ринку програм-передумов НАССР здійснюється на основі оцінювання ризику з урахуванням виду діяльності та р...
Рекомендуємо ознайомитися
Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.
Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах...
Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»
Учасники, які прохо...
Курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн»
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію?
Курси з професії «Кондитер» на платформі «Професійна освіта онлайн»
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Визначення факторів ризику та запобігання їх виникненню під час робочих процесів у сфері послуг харчування
У рамках цього короткострокового курсу Ви навчитеся відстежувати та аналізувати робочі процеси та профес...
Гігієна громадського харчування
Працюючи у сфері громадського харчування необхідно знати, як дотримуватися правил гігієни на робочому місці та як належно підготув...
Загальні правила санітарії та гігієни у професійній діяльності: стандарти ISO 9001, ISO 22000, НАССР (ХАССП)
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію? Зробити перший крок до мрії допом...
Основи товарознавства
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Приготування вареників
Дистанційний курс «Приготування вареників» розроблено для підготовки за професією «Кухар».
Підготовка залу для відвідувачів
Як підготувати з меню та сервуванням як у ресторані? На що треба звернути увагу при відкритті власного кафе або щоб стати кухарем ...
Приготування оздоблювальних напівфабрикатів
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Приготування страв з риби та морепродуктів
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію?
Приготування страв і гарнірів з круп
У курсі подано відомості про асортимент круп, їх хімічний склад, а також кулінарне призначення та підготовку круп для приготування...
Приготування холодних закусок, салатів
Зробити перший крок до мрії допоможуть курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн» від МОН.
Технологія приготування тіста для млинців та виробів із нього
Дистанційний курс «Технологія приготування тіста для млинців та виробів із нього» розроблений за професією «Кондитер».
Таблиця хімічного складу та енергетичної цінності деяких продуктів харчування
Хімічний склад та енергетична цінність деяких продуктів харчування
Норми відходів при холодній і втрат при тепловій обробці плодів та ягід
Норми відходів при холодній і втрат при тепловій обробці плодів та ягід
Норми відходів при холодній і втрат при тепловій обробці овочів
Норми відходів при холодній і втрат при тепловій обробці овочів
Співвідношення крупи й рідини під час приготування каш
Співвідношення крупи й рідини під час приготування каш
Відходи при холодній обробці риби замороженої
Відходи при холодній обробці риби замороженої
Втрати при холодній обробці, зберіганні й нарізанні
Втрати при холодній обробці, зберіганні й нарізанні
Особливості закупівель та впровадження НАССР у сфері організації харчування у закладах освіти
Відео. Як управлінцям організувати безпечне харчування у закладах освіти?
Принцип НАССР №3. Встановлення критичних меж для ККТ
Для кожної критичної точки контролю (ККТ) потрібно встановити критичні межі. Йдеться про крайні прийнятні значення (показники/пара...
Розпочинаємо з основ: впровадження програм-передумов
Застосування операторами ринку програм-передумов НАССР здійснюється на основі оцінювання ризику з урахуванням виду діяльності та р...