Перейти до головного вмісту
Пошук
Про реформу
Управлінцям і освітянам
Засновникам закладів освіти
Нове шкільне харчування
Керівникам закладів
Безпечність харчування
Педагогічним працівникам
Обладнання сучасних їдалень
Медпрацівникам. Кухарям
Меню і техкартки
Навчання і консультації
Інформація про закупівлі
Нормативна база
Гарячі питання
Батькам
Харчування дітей з дієтичними потребами
Навчаємо дітей здоровому харчуванню
Здорове харчування протягом життя
Корисний календар
Батьківський контроль та відповідальність
Учням
Читай
Пізнавай
Вчись
Бізнес підтримка шкіл
Про реформу шкільного харчування
Бізнес ком'юніті
Новини
Перейти до головного вмісту
Про реформу
Новини
Управлінцям і освітянам
Засновникам закладів освіти
Нове шкільне харчування
Керівникам закладів
Безпечність харчування
Педагогічним працівникам
Обладнання сучасних їдалень
Медпрацівникам. Кухарям
Меню і техкартки
Навчання і консультації
Інформація про закупівлі
Нормативна база
Гарячі питання
Батькам
Харчування дітей з дієтичними потребами
Навчаємо дітей здоровому харчуванню
Здорове харчування протягом життя
Корисний календар
Батьківський контроль та відповідальність
Учням
Читай
Пізнавай
Вчись
Бізнес підтримка шкіл
Про реформу шкільного харчування
Бізнес ком'юніті
Пошук
Головна
Управлінцям і освітянам
Навчання і консультації
Порадники
Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР (ХАССП)
Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР (ХАССП)
Опубліковано:
03 грудня 2021
Завантажити порадник
Інші теми
Засновникам закладів освіти
Керівникам закладів
Педагогічним працівникам
Медпрацівникам. Кухарям
Безпечність харчування
Інформація про закупівлі
Обладнання сучасних їдалень
Нове шкільне харчування
Навчання і консультації
Рекомендуємо ознайомитися
Як розмовляти з малюками про харчування
Порадник для батьків. Як говорити з малюками перших років життя про харчування та не впадати у відчай, коли дитина відмовляється ї...
Проєкт «Український борщ – національний бренд кулінарної культури»
Розповідаємо про наукову і пошукову роботи юних науковців з усіх областей України в рамках проєкту Київської МАН «Україна – моя ро...
Здійснюємо якісні закупівлі харчування для закладів освіти
Пропонуємо розлогий порадник про закупівлі у системі харчування для закладів освіти, підготовлений експертами українсько - швейцар...
Рекомендуємо ознайомитися
Як розмовляти з малюками про харчування
Порадник для батьків. Як говорити з малюками перших років життя про харчування та не впадати у відчай, коли дитина відмовляється ї...
Проєкт «Український борщ – національний бренд кулінарної культури»
Розповідаємо про наукову і пошукову роботи юних науковців з усіх областей України в рамках проєкту Київської МАН «Україна – моя ро...
Здійснюємо якісні закупівлі харчування для закладів освіти
Пропонуємо розлогий порадник про закупівлі у системі харчування для закладів освіти, підготовлений експертами українсько - швейцар...