Визначення факторів ризику та запобігання їх виникненню під час робочих процесів у сфері послуг харчування
Опубліковано:
05 грудня 2023
У рамках цього короткострокового курсу Ви навчитеся відстежувати та аналізувати робочі процеси та професійну поведінку під час роботи або стажування.
Курс призначений для здобувачів освіти у сфері готельно-ресторанного бізнесу, а також працівників, які мають безпосереднє відношення до відділу харчування і мають володіти базовими знаннями щодо правил безпеки під час виконання робіт, пов'язаних з приготуванням їжі та обслуговуванням.
Кожен розділ курсу містить рекомендації для надавачів освітніх послуг щодо проведення практичних занять. Крім того, цей курс може спонукати їх до перегляду робочих (трудових) процесів для створення безпечніших умов робочого середовища.
РОЗДІЛ 1: Умови праці та навколишнє (виробниче) середовище.
РОЗДІЛ 2: Обладнання та інструменти.
РОЗДІЛ 3: Продукти харчування та сировина.
РОЗДІЛ 4: Робочі процеси.
Джерело: «Платформа професійна освіта онлайн»