Основи товарознавства

Опубліковано:  23 листопада 2023
На зображенні руки людини, які тримають пляшку молока

Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань. Курси з професії «Кондитер» на платформі «Професійна освіта онлайн» допоможуть вам отримати необхідні знання та попрактикуватися вдома, щоб розпочати свій шлях до професії кондитера або ж підкріпити існуючі знання новими. Досвідчені й професійні викладачі профтехів діляться своїми секретами, які роблять кондитерство професійним і вправним. 

Щонайменше курс з професії «Кондитер» вже є на платформі. Чому можна навчитися?

Зміст курсу

  1. «Борошно»
  2. «Крохмаль»
  3. «Молоко та молочні продукти»
  4. «Яйця та яєчні продукти»
  5. «Цукор, мед та патока»
  6. «Харчові жири»
  7. «Розпушувачі»
  8. «Драглеутворюючі речовини»
  9. «Харчові кислоти»
  10. «Прянощі, смакові товари, ароматизатори та барвники»

Для кращого засвоєння матеріалів, крім навчальних відео та текстів, курси містять практичні вправи й тести для самоперевірки. Курси можна проходити індивідуально або в групах.