Підготовка залу для відвідувачів

Опубліковано:  21 листопада 2023
На зображенні працівник який серверує посуд

Як підготувати з меню та сервуванням як у ресторані? На що треба звернути увагу при відкритті власного кафе або щоб стати кухарем чи барменом? Відповісти на ці запитання допоможуть курси з професії «Майстер ресторанного обслуговування» на платформі «Професійна освіта онлайн».

Серія курсів на платформі допоможе вам оволодіти різними аспектами ресторанної індустрії, від навичок роботи з клієнтами до вміння створити високий стандарт послуг. Навчання розроблене з урахуванням потреб сучасної гастрономічної індустрії та включає практику.

Зміст курсу

  1. Санітарно-гігієнічна підготовка до обслуговування
  2. Робота з чек–листом
  3. Підготовка столового посуду, інвентаря, скла, столової білизни до роботи
  4. Попереднє сервірування столів


Під час навчання ви дізнаєтеся про технології готування, особливості сервісу та етикету. Ви також зможете отримати важливі навички комунікації та роботи в команді, що є ключовими для успіху в цій галузі.