Технологія приготування тіста для млинців та виробів із нього

Опубліковано:  02 листопада 2023
Навчальний курс: Технологія приготування тіста для млинців та виробів із нього

Про курс:

Дистанційний курс «Технологія приготування тіста для млинців та виробів із нього» розроблений за професією «Кондитер».

Якщо ви учень закладу профосвіти, майстер чи викладач закладу, кондитер-практик, тоді цей курс для вас! У курсі розкривається історія млинців та млинцева географія України; недоліки, причини їх виникнення під час приготування млинців та способи усунення. Ви також дізнаєтеся про технологію приготування млинцевого тіста та отримаєте покрокові дії з приготування тіста для млинців та виробів із нього.

Вся інформація відповідає як професійному, так і освітньому стандарту з професії та враховує всі вимоги технологічного процесу.

Після закінчення курсу Ви:

  • знатимете історію млинців та млинцеву географію України – від палачинти до ладиків;
  • зможете розпізнати недоліки млинцевого тіста та усунути їх;
  • навчитеся підбирати відповідні інгредієнти, необхідні для приготування млинцевого тіста та виробів із нього;
  • зможете приготувати млинцеве тісто та вироби з нього.

Перейти до курсу: https://bit.ly/47c4721