Технологія приготування тіста для млинців та виробів із нього
Опубліковано:
02 листопада 2023
Дистанційний курс «Технологія приготування тіста для млинців та виробів із нього» розроблений за професією «Кондитер».
Якщо ви учень закладу профосвіти, майстер чи викладач закладу, кондитер-практик, тоді цей курс для вас! У курсі розкривається історія млинців та млинцева географія України; недоліки, причини їх виникнення під час приготування млинців та способи усунення. Ви також дізнаєтеся про технологію приготування млинцевого тіста та отримаєте покрокові дії з приготування тіста для млинців та виробів із нього.
Вся інформація відповідає як професійному, так і освітньому стандарту з професії та враховує всі вимоги технологічного процесу.
Джерело: «Платформа професійна освіта онлайн»
Перейти до курсу: https://bit.ly/47c4721