Навчання і консультації
Теми
Останні матеріали
Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів
Мета даного курсу розроблення нових навчальних матеріалів та оновлення існуючих програм з підвищення кваліфікації та створення умов для запровадження планового навчання медичних працівників закладів освіти (підвищення обізнаності з питань реформування системи шкільного харчування).
Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»
Учасники, які проходитимуть навчання за Програмою, дізнаються про принципи реформи шкільного харчування в Україні, нові норми, порядок, режими, способи та форми організації харчування в школах, організацію спеціального, дієтичного харчування, харчування дітей з особливими освітніми потребами, принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів тощо.
Закупівлі шкільного харчування: як правильно провести комунікацію з усіма
Закупівлі шкільного харчування: як правильно провести комунікацію з усіма
Вебінар проведений в межах реформи шкільного харчування, присвячений тому, як правильно провести комунікацію з усіма під час закупівель шкільного харчування
Закупівлі кейтерингових послуг
Закупівлі кейтерингових послуг
Врахувавши всі зміни та правила, які вже почали діяти, проєкт DECIDE спільно з ДП «Прозорро» організували нову серію вебінарів для управлінців.
Закупівлі продуктів харчування: огляд законодавства
Закупівлі продуктів харчування: огляд законодавства
Другий із серії вебінарів в межах реформи шкільного харчування, він присвячений огляду законодавства щодо закупівель продуктів харчування.
Закупівлі продуктів харчування на Prozorro Market: особливості роботи з е-каталогом
Закупівлі продуктів харчування на Prozorro Market: особливості роботи з е-каталогом
Проєкт DECIDE спільно з ДП «Прозорро» врахувавши всі зміни законодавства організували нову серію вебінарів для управлінців.
Курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн»
Курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн»
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію?
Курси з професії «Кондитер» на платформі «Професійна освіта онлайн»
Курси з професії «Кондитер» на платформі «Професійна освіта онлайн»
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Найбільш хвилюючі питання реформи від громад - відповідаємо!
Найбільш хвилюючі питання реформи від громад - відповідаємо!
Відео. Команда «Освітнього маркера» проєкту DECIDE поставила найбільш хвилюючі запитання експертам МОЗ, МОН, ДПСС, Мінрегіону, УІРО, ГО «Батьки SOS», Національної асоціації громадського харчування і соціального проєкту Євгена Клопотенка «Нове шкільне харчування» (CultFood).
Це варто знати про реформу
Постери. Міфи та реальність реформи шкільного харчування.
Міфи та реальність реформи системи шкільного харчування
Міфи та реальність реформи системи шкільного харчування
Олена Зеленська & Євген Клопотенко: відео та коментарі
Їжа і здоровий мозок
Відео. Чи може їжа може покращити розумові характеристики?
Складай раціон розумно
Відео. Як скласти тарілку здорового харчування. Приклади здорових сніданків.
Діти задоволені: як житомирські садочки переходять на здорове харчування
Діти задоволені: як житомирські садочки переходять на здорове харчування
Діти задоволені: як житомирські садочки переходять на здорове харчування
Харчування у школах по-новому: яке тепер меню черкаських учнів і чи смакує дітям
Харчування у школах по-новому: яке тепер меню черкаських учнів і чи смакує дітям
Без цукру, солі та хліба - нове меню запровадили у Черкаських школах. Раціон зразка 30-річної давнини почали змінювати ще до того, як отримали меню від медійного кухаря Євгена Клопотенка.