Навчання і консультації
Теми
Останні матеріали
Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів
Мета даного курсу розроблення нових навчальних матеріалів та оновлення існуючих програм з підвищення кваліфікації та створення умов для запровадження планового навчання медичних працівників закладів освіти (підвищення обізнаності з питань реформування системи шкільного харчування).
![](/media/pdf/БанерМОЗ.png)
Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»
Учасники, які проходитимуть навчання за Програмою, дізнаються про принципи реформи шкільного харчування в Україні, нові норми, порядок, режими, способи та форми організації харчування в школах, організацію спеціального, дієтичного харчування, харчування дітей з особливими освітніми потребами, принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів тощо.
![](/media/foto/26_02_2024_00.jpg)
Закупівлі шкільного харчування: як правильно провести комунікацію з усіма
Закупівлі шкільного харчування: як правильно провести комунікацію з усіма
Вебінар проведений в межах реформи шкільного харчування, присвячений тому, як правильно провести комунікацію з усіма під час закупівель шкільного харчування
![](/media/foto/cover_4_orange.png)
Закупівлі кейтерингових послуг
Закупівлі кейтерингових послуг
Врахувавши всі зміни та правила, які вже почали діяти, проєкт DECIDE спільно з ДП «Прозорро» організували нову серію вебінарів для управлінців.
![](/media/foto/cover_3_purple.png)
Закупівлі продуктів харчування: огляд законодавства
Закупівлі продуктів харчування: огляд законодавства
Другий із серії вебінарів в межах реформи шкільного харчування, він присвячений огляду законодавства щодо закупівель продуктів харчування.
![](/media/foto/cover_2_orange.png)
Закупівлі продуктів харчування на Prozorro Market: особливості роботи з е-каталогом
Закупівлі продуктів харчування на Prozorro Market: особливості роботи з е-каталогом
Проєкт DECIDE спільно з ДП «Прозорро» врахувавши всі зміни законодавства організували нову серію вебінарів для управлінців.
![](/media/foto/cover_1_purple.png)
Курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн»
Курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн»
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію?
![](/media/foto/12_12_2023_01.png)
Курси з професії «Кондитер» на платформі «Професійна освіта онлайн»
Курси з професії «Кондитер» на платформі «Професійна освіта онлайн»
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
![](/media/foto/07_12_2023_01.png)
Найбільш хвилюючі питання реформи від громад - відповідаємо!
Найбільш хвилюючі питання реформи від громад - відповідаємо!
Відео. Команда «Освітнього маркера» проєкту DECIDE поставила найбільш хвилюючі запитання експертам МОЗ, МОН, ДПСС, Мінрегіону, УІРО, ГО «Батьки SOS», Національної асоціації громадського харчування і соціального проєкту Євгена Клопотенка «Нове шкільне харчування» (CultFood).
![](/media/pdf/932.jpg)
Це варто знати про реформу
Постери. Міфи та реальність реформи шкільного харчування.
Міфи та реальність реформи системи шкільного харчування
Міфи та реальність реформи системи шкільного харчування
Олена Зеленська & Євген Клопотенко: відео та коментарі
![](/media/pdf/777.png)
Їжа і здоровий мозок
Відео. Чи може їжа може покращити розумові характеристики?
![](/media/pdf/Їжа і здоровий мозок 0-2 screenshot.png)
Складай раціон розумно
Відео. Як скласти тарілку здорового харчування. Приклади здорових сніданків.
![](/media/pdf/Складай раціон розумно 0-1 screenshot.png)
Діти задоволені: як житомирські садочки переходять на здорове харчування
Діти задоволені: як житомирські садочки переходять на здорове харчування
Діти задоволені: як житомирські садочки переходять на здорове харчування
Харчування у школах по-новому: яке тепер меню черкаських учнів і чи смакує дітям
Харчування у школах по-новому: яке тепер меню черкаських учнів і чи смакує дітям
Без цукру, солі та хліба - нове меню запровадили у Черкаських школах. Раціон зразка 30-річної давнини почали змінювати ще до того, як отримали меню від медійного кухаря Євгена Клопотенка.