Навчання і консультації
Теми
Останні матеріали
Закупівлі шкільного харчування: як правильно провести комунікацію з усіма
Закупівлі шкільного харчування: як правильно провести комунікацію з усіма
Вебінар проведений в межах реформи шкільного харчування, присвячений тому, як правильно провести комунікацію з усіма під час закупівель шкільного харчування
Закупівлі кейтерингових послуг
Закупівлі кейтерингових послуг
Врахувавши всі зміни та правила, які вже почали діяти, проєкт DECIDE спільно з ДП «Прозорро» організували нову серію вебінарів для управлінців.
Що таке тарілка здорового харчування
Що таке тарілка здорового харчування
Відео «Тарілка здорового харчування» у простий спосіб допомагає кожному самостійно скласти свій щоденний здоровий раціон, обирати корисні продукти і уникати шкідливих
Як впровадити нове меню
Відео вебінар. Як впровадити нове меню у закладі освіти і дотримуватися інших законодавчих вимог.
Як правильно поводитись з відходами у закладі освіти?
Як правильно поводитись з відходами у закладі освіти?
Відео. Відмежування сміття від харчових продуктів – вкрай необхідне для створення безпечних умов на виробництві. Розповідаємо про те, як правильно поводитись з відходами у закладі освіти
Як правильно зберігати продукти в закладах освіти?
Як правильно зберігати продукти в закладах освіти?
Для кожного способу зберігання продуктів існують окремі вимоги, щоб убезпечити їх від псування, а споживача — від небезпечної страви.
Євген Клопотенко про ХАССП у школах
Євген Клопотенко про ХАССП у школах
Відео. Простими словами про систему безпечності харчових продуктів від амбасадора реформи шкільного харчування Євгена Клопотенка та партнерського проєкту ЄС EU4SaferFood.
Що таке система HACCP і як її впровадити в закладі освіти?
Що таке система HACCP і як її впровадити в закладі освіти?
Відео. Продукти харчування мають бути безпечними для споживачів, особливо дітей. Тому харчоблоки закладів освіти повинні працювати за системою управління безпечністю харчових продуктів, що базується на принципах HACCP.
Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів
Мета даного курсу розроблення нових навчальних матеріалів та оновлення існуючих програм з підвищення кваліфікації та створення умов для запровадження планового навчання медичних працівників закладів освіти (підвищення обізнаності з питань реформування системи шкільного харчування).
Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»
Учасники, які проходитимуть навчання за Програмою, дізнаються про принципи реформи шкільного харчування в Україні, нові норми, порядок, режими, способи та форми організації харчування в школах, організацію спеціального, дієтичного харчування, харчування дітей з особливими освітніми потребами, принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів тощо.
Закупівлі продуктів харчування: огляд законодавства
Закупівлі продуктів харчування: огляд законодавства
Другий із серії вебінарів в межах реформи шкільного харчування, він присвячений огляду законодавства щодо закупівель продуктів харчування.
Закупівлі продуктів харчування на Prozorro Market: особливості роботи з е-каталогом
Закупівлі продуктів харчування на Prozorro Market: особливості роботи з е-каталогом
Проєкт DECIDE спільно з ДП «Прозорро» врахувавши всі зміни законодавства організували нову серію вебінарів для управлінців.
Курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн»
Курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн»
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію?
Курси з професії «Кондитер» на платформі «Професійна освіта онлайн»
Курси з професії «Кондитер» на платформі «Професійна освіта онлайн»
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР (ХАССП)
Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР (ХАССП)
Пропонуємо розлогий порадник про впровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти України НАССР, підготовлений експертами українсько - швейцарського проєкту DECIDE.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5