Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з картоплі та овочів

Опубліковано:  19 серпня 2024

Овочі та картопля — важливе джерело клітковини. У достатній кількості цей компонент здатен підтримувати баланс корисних кишкових бактерій та вберігати від багатьох хронічних хвороб. Забезпечуючи дитячий раціон клітковиною, можна неабияк загартувати організм іще змалку. Не всі страви з овочів до смаку дітям, а словами переконати в їх важливості складно. Тому завдання дорослих — приготувати й подати овочі так, щоб дітям було несила відмовитися від такої смакоти.

У відеокурсі:

● Школярі обожнюють страви з картоплі, тому є запит на включення їх до меню у великій кількості, це правильно?

● Які види картоплі та овочів потрібно використовувати? Як вони впливають на текстуру та смак страви?

● Як правильно очистити, нарізати картоплю та овочі перед приготуванням?

● Чи можна включати у меню, страви з грибів шампіньйонів?

● Багато чи мало спецій