Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з картоплі та овочів
Опубліковано:
19 серпня 2024
Овочі та картопля — важливе джерело клітковини. У достатній кількості цей компонент здатен підтримувати баланс корисних кишкових бактерій та вберігати від багатьох хронічних хвороб. Забезпечуючи дитячий раціон клітковиною, можна неабияк загартувати організм іще змалку. Не всі страви з овочів до смаку дітям, а словами переконати в їх важливості складно. Тому завдання дорослих — приготувати й подати овочі так, щоб дітям було несила відмовитися від такої смакоти.
У відеокурсі:
● Школярі обожнюють страви з картоплі, тому є запит на включення їх до меню у великій кількості, це правильно?
● Які види картоплі та овочів потрібно використовувати? Як вони впливають на текстуру та смак страви?
● Як правильно очистити, нарізати картоплю та овочі перед приготуванням?
● Чи можна включати у меню, страви з грибів шампіньйонів?
● Багато чи мало спецій