Приготування страв і гарнірів з круп
Опубліковано:
11 листопада 2023
У курсі подано відомості про асортимент круп, їх хімічний склад, а також кулінарне призначення та підготовку круп для приготування страв.
Про курс:
Дистанційний курс «Приготування страв і гарнірів з круп» продовжує серію сучасних навчальних матеріалів, розроблених для підготовки за професією «Кухар».
У курсі подано відомості про асортимент круп, їх хімічний склад, а також кулінарне призначення та підготовку круп для приготування страв. Також розглядаються загальні правила варіння каш, рецептури та послідовність виконання технологічних операцій приготування страв з круп. Останній блок містить правила порціонування, відпуску й вимоги до якості страв з круп. Вся інформація відповідає як професійному, так і освітньому стандарту з професії, і враховує технологічні досягнення провідних виробників кулінарної продукції.
Після закінчення курсу Ви:
Джерело: «Платформа професійна освіта онлайн»