Приготування оздоблювальних напівфабрикатів
Опубліковано:
20 листопада 2023
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань. Курси з професії «Кондитер» на платформі «Професійна освіта онлайн» допоможуть вам отримати необхідні знання та попрактикуватися вдома, щоб розпочати свій шлях до професії кондитера або ж підкріпити існуючі знання новими. Досвідчені й професійні викладачі профтехів діляться своїми секретами, які роблять кондитерство професійним і вправним.
Оздоблювання означає прикрашання, надання виробу певного вигляду. Напівфабрикати, призначені для цієї мети, називаються оздоблювальними.
Оздоблювальні напівфабрикати (н/ф) в кондитерському виробництві, надають виробам художньо оформленого зовнішнього вигляду, приємного смаку, підвищують їхню харчову цінність.
Оздоблення кондитерських виробів виконується за допомогою спеціальних пристроїв та інструментів, а також на відповідному обладнанні. Технологічні процеси приготування оздоблювальних напівфабрикатів різноманітні.
Асортимент указаних напівфабрикатів дуже широкий і продовжує поширюватися за рахунок розробок і впровадження нових видів.
Зміст курсу
Джерело: «Платформа професійна освіта онлайн»
Перейти до курсу: https://profosvita.online/courses/course-v1:Profosvita+CS-M21+2023/about