Новини

На Київщині розпочато будівництво фабрики-кухні.

Будівництво нового підприємства на Київщині – фабрики-кухні, що годуватиме всі заклади освіти трьох громад: Бучанської, Немішаївської, Бородянської – розпочато.

09 листопада 2022 року

30 педагогів профтехів Київщини взяли участь у навчальному семінарі в межах реформи шкільного харчування

3 листопада для 30 педагогів-кухарів закладів професійної освіти Київської області у Бориспільському профтехліцеї відбувся навчальний семінар за темою “Зміни та сучасні тенденції в організації харчування в закладах загальної середньої освіти”.

04 листопада 2022 року

Як відновити харчування у школах країни

Стратегічна сесія «Реформа шкільного харчування: перші кроки в умовах дії воєнного стану», яка присвячена необхідності забезпечення якісного та повноцінного харчування у закладах освіти, які в умовах російського вторгнення працюють очно.

17 жовтня 2022 року

Учителі початкових класів пройшли курс «Основи здорового харчування»

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні спільно з освітньою платформою EdEra за підтримки Посольства Швейцарії розробив онлайн-курс "Основи здорового харчування" для освітян та інших спеціалістів, які працюють із дітьми початкової школи.

23 вересня 2022 року

Організація харчування дітей в закладах середньої освіти в умовах війни: яка ситуація на початку нового навчального року

Станом на початок вересня в Україні відкрилися майже 9 тисяч закладів середньої освіти.

21 вересня 2022 року

28 вересня «World School Milk Day» Всесвітній день шкільного молока!

(щорічно остання середа вересня)

20 вересня 2022 року

Стартує будівництво «Фабрики-кухні» для закладів освіти Київщини

Повернення проєкту Олени Зеленської із реформи шкільного харчування в рамках відбудови України.

30 серпня 2022 року

Зміни та сучасні тенденції в організації харчування в закладах загальної середньої освіти

Семінар для тренерів створений Програмою ЄС «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України» спільно з МОН.

29 серпня 2022 року

Їжа під час війни. ЮНІСЕФ та EdEra запускають онлайн-курс для вчителів про здорове харчування дітей

Їжа під час війни. ЮНІСЕФ та EdEra запускають онлайн-курс для вчителів про здорове харчування дітей

26 травня 2022 року

Затверджено Порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання обладнання, модернізацію їдалень шкіл

Громадам і управлінціям: визначено механізм надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання обладнання, модернізацію, реконструкції та капітальний ремонт харчоблоків закладів загальної середньої освіти

16 лютого 2022 року

Зимове меню для закладів дошкільної освіти

Наказ МОЗ України від 03.02.2022 № 215 "Про затвердження рекомендованого Примірного чотиритижневого сезонного меню рекомендованого для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6(7) років в закладах освіти та інших..."

05 лютого 2022 року

Олена Зеленська & Євген Клопотенко: Міфи та реальність реформи системи шкільного харчування

Прямий ефір та коментарі від ініціаторів реформи системи шкільного харчування

04 лютого 2022 року

Рекомендації щодо комплексної модернізації та технологічного переоснащення харчоблоку школи

Сучасний харчоблок

У Міністерстві розвитку громад та територій розробили інформаційний посібник з будівництва харчових блоків у середніх загальноосвітніх школах.

01 лютого 2022 року
Сучасний харчоблок

На нове меню перейшли понад 96% закладів освіти України

Із січня поточного року МОН здійснює постійну перевірку процесу втілення реформи шкільного харчування в закладах освіти України

01 лютого 2022 року

А які наступні кроки реформи?

Відбулася стратегічна сесія «Реформа шкільного харчування: дорожня карта подальших змін»

24 січня 2022 року
  • Перейти на першу сторінку - недоступно
  • Перейти на попередню сторінку - недоступно
  • 1
  • 2
  • Перейти на наступну сторінку
  • Перейти на останню сторінку