Відеокурс для кухарів. Категорія: Холодні страви
Опубліковано:
19 серпня 2024
Готуючи холодні закуски, потрібно балансувати між звичайними канапками та вареним буряком зі слайсами солоного огірка. Однак уселегко вирішується поверненням до автентичних українських рецептіві адаптацією традиційних страв різних кухонь світу: від французької та італійської до марокканської та грецької. Ця категорія страв значно розширить уявлення дітей про поєднання продуктів.
У відеокурсі:
● Як забезпечити правильну температуру зберігання страви, щоб вона залишалася свіжою та безпечною для споживання?.
● Як зберігати холодні страви перед подачею, до-прикладу, коли транспортуєш страви в інше місце?
● Як підібрати інгредієнти, щоб створити ідеальний смаковий баланс? Які приправи або соуси підходять до тієї чи іншої страви?
● Як підготувати інгредієнти для холодної страви, нарізати, підсолити, заправити тощо? Як естетично подати холодну страву, щоб вона виглядала неперевершено?
● Чи можна заправляти салати сметаною для шкільного харчування?
● Чи можна готувати холодні страви у гарячому цеху, якщо холодного цеху немає?