Медпрацівникам. Кухарям
Теми
Останні матеріали
Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.
Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту підготовлено у межах Стратегії реформування системи шкільного харчування, що реалізується за ініціативи першої леді України Олени Зеленської.
На чому краще смажити їжу?
Смажені страви відіграють важливу роль у багатьох традиційних кухнях і є бестселером індустрії швидкого харчування.
«ЗА» та «ПРОТИ» прийому дієтичних добавок з магнієм
«ЗА» та «ПРОТИ» прийому дієтичних добавок з магнієм
Вважаться, що додаткова кількість магнію може бути корисною при багатьох розладах та симптомах, включаючи проблеми зі сном, мігрені, депресія, високий кров'яний тиск, м'язові судоми, запори тощо.
Для серця і травлення: неочевидні переваги лимонів
Для серця і травлення: неочевидні переваги лимонів
🍋 🍋 🍋 Лимони належать до цитрусових родини рутових.
Хибні уявлення про їжу, харчування і здоров’я
Хибні уявлення про їжу, харчування і здоров’я
Ми живемо у період інформаційного мега-буму. Новини, факти, коментарі, суб’єктивні думки блогерів різного віку, рівня освіти і інтелекту часом ставлять нас у складне становище.
Здорове харчування для суботи і неділі
Здорове харчування для суботи і неділі
З понеділка по п’ятницю ми поєднуємо робочі зобов’язання з сімейними справами, а ввечері поспішаємо приготувати вечерю.
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з мʼяса та мʼясних продуктів
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з мʼяса та мʼясних продуктів
Технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію " стави з мʼяса". Поглибте свої знання разом з нами!
Відеокурс для кухарів. Категорія: Супи
Відеокурс для кухарів. Категорія: Супи
В закладах загальної середньої освіти повинно бути організовано щонайменше одноразове гаряче харчування, але це не означає, що це обов’язково обід і перші гарячі страви.
Нутриціологічні аргументи посмакувати макаронами
Нутриціологічні аргументи посмакувати макаронами
Макарони, які зараз все частіше йменують пастою – є візитівкою італійської кухні.
Яку інформацію треба взяти до уваги, приймаючи рішення про прийом дієтичних добавок
Яку інформацію треба взяти до уваги, приймаючи рішення про прийом дієтичних добавок
Питання отримання додаткових поживних речовин, які об’єктивно (чи частіше суб’єктивно) можуть надходити в неоптимальній кількості у складі збалансованого харчування, лишається гострим протягом багатьох десятиліть.
Нутритивна підтримка навчання – регулярного тренування мозку
Нутритивна підтримка навчання – регулярного тренування мозку
Безперервне навчання надає не тільки кар’єрні переваги, але є й фундаментом здоров’я мозку та запобіжником віковому погіршенню когнітивних функцій.
Універсальний цукіні: користь для травлення, серця та очей
Універсальний цукіні: користь для травлення, серця та очей
Цукіні є сезонним різновидом кабачка із родини гарбузових. З погляду ботаніки його плід є ягодою із затверділим околоплідником.
Відеокурс для кухарів. Категорія: Напої
Відеокурс для кухарів. Категорія: Напої
Обговорюємо категорію "напої". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчування.
Відеокурс для кухарів. Категорія: Десертні та борошняні страви
Відеокурс для кухарів. Категорія: Десертні та борошняні страви
Цього разу ми обговорюємо категорію "десерти та борошняні страви". Поглибте свої знання разом з нами!
Відеокурс для кухарів. Категорія: Соуси та заправки
Відеокурс для кухарів. Категорія: Соуси та заправки
Технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію "соуси та заправки".
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- ...