Медпрацівникам. Кухарям
Теми
Останні матеріали
Яку інформацію треба взяти до уваги, приймаючи рішення про прийом дієтичних добавок
Яку інформацію треба взяти до уваги, приймаючи рішення про прийом дієтичних добавок
Питання отримання додаткових поживних речовин, які об’єктивно (чи частіше суб’єктивно) можуть надходити в неоптимальній кількості у складі збалансованого харчування, лишається гострим протягом багатьох десятиліть.
Нутритивна підтримка навчання – регулярного тренування мозку
Нутритивна підтримка навчання – регулярного тренування мозку
Безперервне навчання надає не тільки кар’єрні переваги, але є й фундаментом здоров’я мозку та запобіжником віковому погіршенню когнітивних функцій.
Універсальний цукіні: користь для травлення, серця та очей
Універсальний цукіні: користь для травлення, серця та очей
Цукіні є сезонним різновидом кабачка із родини гарбузових. З погляду ботаніки його плід є ягодою із затверділим околоплідником.
Відеокурс для кухарів. Категорія: Напої
Відеокурс для кухарів. Категорія: Напої
Обговорюємо категорію "напої". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчування.
Відеокурс для кухарів. Категорія: Десертні та борошняні страви
Відеокурс для кухарів. Категорія: Десертні та борошняні страви
Цього разу ми обговорюємо категорію "десерти та борошняні страви". Поглибте свої знання разом з нами!
Відеокурс для кухарів. Категорія: Соуси та заправки
Відеокурс для кухарів. Категорія: Соуси та заправки
Технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію "соуси та заправки".
Відеокурс для кухарів. Категорія: Гарніри
Відеокурс для кухарів. Категорія: Гарніри
Обговорюємо категорію "гарніри". Відкриваємо для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчування.
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з птиці
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з птиці
У цьому випуску задають цікаві та важливі питання про здорове харчування. Цього разу ми обговорюємо категорію "страви з птиці".
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з мʼяса та мʼясних продуктів
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з мʼяса та мʼясних продуктів
Технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію " стави з мʼяса". Поглибте свої знання разом з нами!
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з риби
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з риби
Сучасні технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію "страви з риби". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради.
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з кисломолочного сиру
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з кисломолочного сиру
Ми обговорюємо категорію "страви з кисломолочного сиру", поглибте свої знання разом з нами!
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з бобових
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з бобових
У цьому випуску цікаві та важливі питання про здорове харчування, ми обговорюємо категорію "страви з бобових".
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з яєць
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з яєць
Обговорюємо категорію "страви з яєць". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчування. Поглибте свої знання разом з нами!
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з картоплі та овочів
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з картоплі та овочів
Обговорюємо категорію "страви з картоплі та овочів". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчування.
Відеокурс для кухарів. Категорія: Супи
Відеокурс для кухарів. Категорія: Супи
В закладах загальної середньої освіти повинно бути організовано щонайменше одноразове гаряче харчування, але це не означає, що це обов’язково обід і перші гарячі страви.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- ...