Українські дієтологи радять

Що варто знати

Причини вибору на користь їжі помаранчового кольору

Причини вибору на користь їжі помаранчового кольору

Помаранчевий — активний колір, який збуджує апетит, підвищує рівень енергії та навіть прискорює метаболізм.

Важливі причини на користь вибору їжі червоного кольору

Важливі причини на користь вибору їжі червоного кольору

Овочі, фрукти та ягоди червоного кольору є природно низькокалорійними та містять вкрай мало натрію.

Потужна користь зелених овочів

Потужна користь зелених овочів

Для задоволення базових потреб у незамінних поживних речовинах щодня потрібно їсти більше 300 грамів зелені та зелених овочів.

Потужна користь їжі фіолетового кольору

Потужна користь їжі фіолетового кольору

Ягоди, фрукти та овочі фіолетового кольору зазвичай відрізняються високим вмістом корисних поживних речовин, які називаються антоціанами.

Види риб, особливо корисних для здоров’я: тунець

Види риб, особливо корисних для здоров’я: тунець

Тунець – представник морської риби, що мешкає від Атлантичного океану аж до Індонезії.

Солодкий смак і можливості балансу міри та задоволення

Солодкий смак і можливості балансу міри та задоволення

Для багатьох людей найстрашнішою частиною нового, більш здорового способу харчування є ідея назавжди відмовитися від улюблених солодощів.

Японський порошковий чай матча – модний і корисний

Японський порошковий чай матча – модний і корисний

Матча – виготовляється шляхом подрібнення цілих чайних листів і виглядає як зелений порошок.

Чи варто включати субпродукти у ваше меню?

Чи варто включати субпродукти у ваше меню?

Субпродукти є традиційно їстівними органами тварин. Серед них — печінка, серце, мізки та кишки.

Вибір на користь соєвих продуктів: поживна цінність і результати досліджень

Вибір на користь соєвих продуктів: поживна цінність і результати досліджень

Рослинні продукти продовжують набувати більшої і більшої популярності разом із зростанням кількості прихильників вегетаріанських моделей харчування.

Поживна цінність морських рослин і деякі застереження щодо вживання

Поживна цінність морських рослин і деякі застереження щодо вживання

Морські продукти традиційно вважаються важливим компонентом найбільш здорових моделей харчування, включаючи середземноморську та японську дієти.

Родзинки: здорова альтернатива цукеркам

Родзинки: здорова альтернатива цукеркам

Родзинки отримують з ягід винограду шляхом його висушування на сонці або в сушарці.

Десять порад для продуктивної роботи вдома

Десять порад для продуктивної роботи вдома

З початку 2020 року майже всі ми отримали значний досвід віддаленої роботи.

Сезон страв з баклажанів: органічне поєднання користі і смаку

Сезон страв з баклажанів: органічне поєднання користі і смаку

🍆🍆🍆 Баклажани — це овоч родини пасльонових, як і картопля, помідори та перець.