Приготування вареників

Опубліковано:  23 листопада 2023
На зображенні вареники. В центрі напис: Приготування вареників, авторський курс

Про курс:

Дистанційний курс «Приготування вареників» розроблено для підготовки за професією «Кухар».

Цей курс детально розглядає технологічний процес приготування вареників: різні види прісного тіста, способи формування вареників, правила варіння та подавання, вимоги до якості готової страви. Окрім того, подаються інструкційні картки за темою курсу.

Навчальні теми побудовані у відповідності до професійних, технологічних та освітніх стандартів.

Після закінчення курсу Ви:

  • знатимете правила підготовки борошна, яєць, рідини для замішування тіста для вареників;
  • вмітимете визначати якість замішаного тіста;
  • зможете мінімізувати кількість відходів під час приготування напівфабрикатів та виробів з прісного тіста;
  • відтворюватимете технологічні операції приготування вареників;
  • перевірятимете за органолептичними показниками якість вареників;
  • визначатимете норми виходу напівфабрикатів та готових вареників;
  • знатимете правила відпуску та температуру подачі вареників;
  • зможете дотримуватися умов і термінів зберігання вареників.