Педагогічним працівникам
Останні матеріали
Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів
Мета даного курсу розроблення нових навчальних матеріалів та оновлення існуючих програм з підвищення кваліфікації та створення умов для запровадження планового навчання медичних працівників закладів освіти (підвищення обізнаності з питань реформування системи шкільного харчування).
Скільки це 2400 кілокалорій: методична розробка інтегрованого проєкту.
Скільки це 2400 кілокалорій: методична розробка інтегрованого проєкту.
Методична розробка інтегрованого проєкту, який включає практико-орієнтовані завдання для учнів 5-6 класів
Роль молока в харчуванні та поліпшенні здоров’я людства
Роль молока в харчуванні та поліпшенні здоров’я людства
Незбалансоване харчування і пов'язані з ним хвороби - проблема, що здавна супроводжує людство і досі не вирішена.
Гра “Вікторина здорового харчування” Для дітей (3 - 4 класу)
Гра “Вікторина здорового харчування” Для дітей (3 - 4 класу)
Вікторина створена для того, щоб грати з дітьми молодшого шкільного віку (3-4 класів)
Гра “Вікторина здорового харчування” Для дітей (1 - 2 класу)
Гра “Вікторина здорового харчування” Для дітей (1 - 2 класу)
Вікторина створена для того, щоб грати з дітьми старшого дошкільного віку та дітьми молодшого шкільного віку (1–2 класу)
Гра “Сортувальник”
Гра — сортувальник продуктів харчування вчить дітей розрізняти групи продуктів.
Розмальовки зі здорового харчування
Розмальовки зі здорового харчування
Набір розмальовок допомагає дітям завчити основні правила здорового харчування та корисних щоденних звичок.
Вдруге в мультисекторальному експертному колі обговорили важливість доступності та регулярного споживання дітьми молока та молочної продукції
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей та Всесвітнього дня молока, що відзначаються 1 червня, відбувся круглий стіл «Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування школярів».
Комікс "Щоденні звички Лелі й Северина"
Комікс "Щоденні звички Лелі й Северина"
Комікс "Щоденні звички Лелі й Северина" присвячений одному дню з життя двох школярів. Вони діють по-різному й мають різні звички.
В Україні вперше відзначили Всесвітній день шкільного молока – представляємо результати конкурсів серед школярів
Вперше Всесвітній день шкільного молока відзначили у 2000 році та відтоді він став щорічною традицією. Так, кожну останню середу вересня країни світу - незалежно від того, великі вони чи малі, багаті чи бідні - відзначають Всесвітній день шкільного молока, демонструючи, що інтерес до запровадження програм «Шкільне молоко» є глобальним.
Програми органічного шкільного харчування в ЄС – крок до сталої продовольчої системи Європи
Програми органічного шкільного харчування в ЄС – крок до сталої продовольчої системи Європи
Вся Європа тримає курс на «озеленення». Європейський зелений курс або ж англійською «European Green Deal» ставить за мету створення сталої та кліматично нейтральної Європи до 2050 року.
Органічні продукти – найкраще від природи
Органічні продукти – найкраще від природи
Органічне сільське господарство підтримує здоров’я ґрунтів, екосистем і людей.
Всесвітній день шкільного молока: міжнародна ініціатива, що стає все більш актуальною для України
Всесвітній день шкільного молока: міжнародна ініціатива, що стає все більш актуальною для України
У 2000 році ФАО (Продовольча та сільськогосподарська організація Об’єднаних Націй (ООН)) визнала важливий внесок споживання молока у покращення здоров’я дітей, проголосивши Всесвітній день шкільного молока.
Їжа під час війни. ЮНІСЕФ та EdEra запускають онлайн-курс для вчителів про здорове харчування дітей
Їжа під час війни. ЮНІСЕФ та EdEra запускають онлайн-курс для вчителів про здорове харчування дітей
Їжа під час війни. ЮНІСЕФ та EdEra запускають онлайн-курс для вчителів про здорове харчування дітей
Розлади харчової поведінки у підлітків
Розлади харчової поведінки у підлітків
Компетентно батькам і шкільним психологам про розлади харчової поведінки у підлітків як наслідок необ’єктивного сприйняття свого тіла, низької самооцінки та незадоволеністю собою.