Педагогічним працівникам

Теми

Останні матеріали

Комікс "Щоденні звички Лелі й Северина"

Комікс "Щоденні звички Лелі й Северина"

Комікс "Щоденні звички Лелі й Северина" присвячений одному дню з життя двох школярів. Вони діють по-різному й мають різні звички.

Курс для вчителів “Основи здорового харчування для 5-9 класів”

Курс для вчителів “Основи здорового харчування для 5-9 класів”

ЮНІСЕФ в Україні спільно зі студією онлайн-освіти EdEra та ГО «Асоціація дорослого та дитячого харчування» запустили безоплатний онлайн-курс про те, як навчити учнів 5-9 класів харчуватися корисно й збалансовано.

Переваги вибору сертифікованих органічних продуктів для школярів

Переваги вибору сертифікованих органічних продуктів для школярів

Для батьків забезпечення дітей найкращим харчуванням є головним пріоритетом. Один з ефективних способів зробити це – включити органічні продукти в їхній раціон.

Типова освітня програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти

Типова освітня програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти

Програма розроблена відповідно до актуальних норм і вимог організації харчування в школах та дитячих садочках й може застосовуватися під час підвищення кваліфікації в закладах післядипломної освіти.

Банери для облаштування в укриттях

Банери для облаштування в укриттях

Інформаційні банери, за допомогою яких діти, які впродовж тривалого часу знаходяться в укриттях, зможуть щоденно отримувати навички здорового харчування, закріплювати їх і практикувати як між собою, так і вдома.

Буклет «ЗНАЇМО»

Буклет «ЗНАЇМО»

Буклет з коротким описом платформи «ЗНАЇМО»

Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів

Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів

Мета даного курсу розроблення нових навчальних матеріалів та оновлення існуючих програм з підвищення кваліфікації та створення умов для запровадження планового навчання медичних працівників закладів освіти (підвищення обізнаності з питань реформування системи шкільного харчування).

Скільки це 2400 кілокалорій: методична розробка інтегрованого проєкту.

Скільки це 2400 кілокалорій: методична розробка інтегрованого проєкту.

Методична розробка інтегрованого проєкту, який включає практико-орієнтовані завдання для учнів 5-6 класів

Гра “Сортувальник”

Гра “Сортувальник”

Гра — сортувальник продуктів харчування вчить дітей розрізняти групи продуктів.

Гра “Вікторина здорового харчування” Для дітей (1 - 2 класу)

Гра “Вікторина здорового харчування” Для дітей (1 - 2 класу)

Вікторина створена для того, щоб грати з дітьми старшого дошкільного віку та дітьми молодшого шкільного віку (1–2 класу)

Гра “Вікторина здорового харчування” Для дітей (3 - 4 класу)

Гра “Вікторина здорового харчування” Для дітей (3 - 4 класу)

Вікторина створена для того, щоб грати з дітьми молодшого шкільного віку (3-4 класів)

Розмальовки зі здорового харчування

Розмальовки зі здорового харчування

Набір розмальовок допомагає дітям завчити основні правила здорового харчування та корисних щоденних звичок.

Роль молока в харчуванні та поліпшенні здоров’я людства

Роль молока в харчуванні та поліпшенні здоров’я людства

Незбалансоване харчування і пов'язані з ним хвороби - проблема, що здавна супроводжує людство і досі не вирішена.

Тарілка здорового харчування

Тарілка здорового харчування

Пропонуємо для роздруку плакат «Тарілка здорового харчування», що містить інформацію про головні принципи здорового харчування.

Плакат для роздруку