Педагогічним працівникам

Останні матеріали

Типова освітня програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти

Типова освітня програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти

Програма розроблена відповідно до актуальних норм і вимог організації харчування в школах та дитячих садочках й може застосовуватися під час підвищення кваліфікації в закладах післядипломної освіти.

Переваги вибору сертифікованих органічних продуктів для школярів

Переваги вибору сертифікованих органічних продуктів для школярів

Для батьків забезпечення дітей найкращим харчуванням є головним пріоритетом. Один з ефективних способів зробити це – включити органічні продукти в їхній раціон.

Банери для облаштування в укриттях

Банери для облаштування в укриттях

Інформаційні банери, за допомогою яких діти, які впродовж тривалого часу знаходяться в укриттях, зможуть щоденно отримувати навички здорового харчування, закріплювати їх і практикувати як між собою, так і вдома.

Буклет «ЗНАЇМО»

Буклет «ЗНАЇМО»

Буклет з коротким описом платформи «ЗНАЇМО»

Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів

Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів

Мета даного курсу розроблення нових навчальних матеріалів та оновлення існуючих програм з підвищення кваліфікації та створення умов для запровадження планового навчання медичних працівників закладів освіти (підвищення обізнаності з питань реформування системи шкільного харчування).

Скільки це 2400 кілокалорій: методична розробка інтегрованого проєкту.

Скільки це 2400 кілокалорій: методична розробка інтегрованого проєкту.

Методична розробка інтегрованого проєкту, який включає практико-орієнтовані завдання для учнів 5-6 класів

Роль молока в харчуванні та поліпшенні здоров’я людства

Роль молока в харчуванні та поліпшенні здоров’я людства

Незбалансоване харчування і пов'язані з ним хвороби - проблема, що здавна супроводжує людство і досі не вирішена.

Гра “Вікторина здорового харчування” Для дітей (3 - 4 класу)

Гра “Вікторина здорового харчування” Для дітей (3 - 4 класу)

Вікторина створена для того, щоб грати з дітьми молодшого шкільного віку (3-4 класів)

Гра “Вікторина здорового харчування” Для дітей (1 - 2 класу)

Гра “Вікторина здорового харчування” Для дітей (1 - 2 класу)

Вікторина створена для того, щоб грати з дітьми старшого дошкільного віку та дітьми молодшого шкільного віку (1–2 класу)

Гра “Сортувальник”

Гра “Сортувальник”

Гра — сортувальник продуктів харчування вчить дітей розрізняти групи продуктів.

Розмальовки зі здорового харчування

Розмальовки зі здорового харчування

Набір розмальовок допомагає дітям завчити основні правила здорового харчування та корисних щоденних звичок.

Комікс "Щоденні звички Лелі й Северина"

Комікс "Щоденні звички Лелі й Северина"

Комікс "Щоденні звички Лелі й Северина" присвячений одному дню з життя двох школярів. Вони діють по-різному й мають різні звички.

В Україні вперше відзначили Всесвітній день шкільного молока – представляємо результати конкурсів серед школярів

В Україні вперше відзначили Всесвітній день шкільного молока – представляємо результати конкурсів серед школярів

Вперше Всесвітній день шкільного молока відзначили у 2000 році та відтоді він став щорічною традицією. Так, кожну останню середу вересня країни світу - незалежно від того, великі вони чи малі, багаті чи бідні - відзначають Всесвітній день шкільного молока, демонструючи, що інтерес до запровадження програм «Шкільне молоко» є глобальним.

Програми органічного шкільного харчування в ЄС – крок до сталої продовольчої системи Європи

Програми органічного шкільного харчування в ЄС – крок до сталої продовольчої системи Європи

Вся Європа тримає курс на «озеленення». Європейський зелений курс або ж англійською «European Green Deal» ставить за мету створення сталої та кліматично нейтральної Європи до 2050 року.