Педагогічним працівникам

Теми

Останні матеріали

Як впливає перегляд контенту під час їди на засвоєння їжі та апетит

Як впливає перегляд контенту під час їди на засвоєння їжі та апетит

Перегляд контенту під час приймання їжі є поширеною практикою в сучасному суспільстві. Однак наукові дослідження свідчать про те, що така поведінка може негативно впливати на засвоєння їжі та апетит.

Комікс "Щоденні звички Лелі й Северина"

Комікс "Щоденні звички Лелі й Северина"

Комікс "Щоденні звички Лелі й Северина" присвячений одному дню з життя двох школярів. Вони діють по-різному й мають різні звички.

Курс для вчителів “Основи здорового харчування для 5-9 класів”

Курс для вчителів “Основи здорового харчування для 5-9 класів”

ЮНІСЕФ в Україні спільно зі студією онлайн-освіти EdEra та ГО «Асоціація дорослого та дитячого харчування» запустили безоплатний онлайн-курс про те, як навчити учнів 5-9 класів харчуватися корисно й збалансовано.

Переваги вибору сертифікованих органічних продуктів для школярів

Переваги вибору сертифікованих органічних продуктів для школярів

Для батьків забезпечення дітей найкращим харчуванням є головним пріоритетом. Один з ефективних способів зробити це – включити органічні продукти в їхній раціон.

Типова освітня програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти

Типова освітня програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти

Програма розроблена відповідно до актуальних норм і вимог організації харчування в школах та дитячих садочках й може застосовуватися під час підвищення кваліфікації в закладах післядипломної освіти.

Банери для облаштування в укриттях

Банери для облаштування в укриттях

Інформаційні банери, за допомогою яких діти, які впродовж тривалого часу знаходяться в укриттях, зможуть щоденно отримувати навички здорового харчування, закріплювати їх і практикувати як між собою, так і вдома.

Буклет «ЗНАЇМО»

Буклет «ЗНАЇМО»

Буклет з коротким описом платформи «ЗНАЇМО»

Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів

Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів

Мета даного курсу розроблення нових навчальних матеріалів та оновлення існуючих програм з підвищення кваліфікації та створення умов для запровадження планового навчання медичних працівників закладів освіти (підвищення обізнаності з питань реформування системи шкільного харчування).

Скільки це 2400 кілокалорій: методична розробка інтегрованого проєкту.

Скільки це 2400 кілокалорій: методична розробка інтегрованого проєкту.

Методична розробка інтегрованого проєкту, який включає практико-орієнтовані завдання для учнів 5-6 класів

Гра “Сортувальник”

Гра “Сортувальник”

Гра — сортувальник продуктів харчування вчить дітей розрізняти групи продуктів.

Гра “Вікторина здорового харчування” Для дітей (1 - 2 класу)

Гра “Вікторина здорового харчування” Для дітей (1 - 2 класу)

Вікторина створена для того, щоб грати з дітьми старшого дошкільного віку та дітьми молодшого шкільного віку (1–2 класу)

Гра “Вікторина здорового харчування” Для дітей (3 - 4 класу)

Гра “Вікторина здорового харчування” Для дітей (3 - 4 класу)

Вікторина створена для того, щоб грати з дітьми молодшого шкільного віку (3-4 класів)

Розмальовки зі здорового харчування

Розмальовки зі здорового харчування

Набір розмальовок допомагає дітям завчити основні правила здорового харчування та корисних щоденних звичок.

Роль молока в харчуванні та поліпшенні здоров’я людства

Роль молока в харчуванні та поліпшенні здоров’я людства

Незбалансоване харчування і пов'язані з ним хвороби - проблема, що здавна супроводжує людство і досі не вирішена.