Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з кисломолочного сиру
Опубліковано:
19 серпня 2024
Українці — одна з небагатьох націй, котрі взагалі мають такий продукт, як кисломолочний сир. А тому було би злочином не додавати його в раціон (звісно, за умови толерантності до лактози). По-перше, він може бути основою чималої кількості смачних страв. По-друге, це дуже наш продукт, а тому й багато страв із нього глибоко автентичні. По-третє, кисломолочний сир – це цінне джерело багатьох корисних мікроелементів. Так, наприклад, він забезпечує організм кальцієм і фосфором та на 70% складається з білка. Усе це сприяє зміцненню кісток і зубів, котрі в дітей якраз ростуть і потребують особливої уваги. Окрім того, кисломолочний сир — чудове джерело пробіотиків, котрі сприяють травленню та імунітету. Ця категорія познайомить дітей із традиційними українськими стравами та покаже, як по-різному смачно можна обігрувати один продукт
У відеокурсі:
● Що робити у разі, якщо неможливо замовити кисломолочний сир?
● Які види сиру можна використовувати для страв (сир кисломолочний, рікотта, фета, моцарелла тощо)?
● Як їхні особливості впливають на смак та текстуру страви?
● Чи можна використовувати домашній кисломолочний сир, а не пастеризований?