Корисний календар
Теми
Останні матеріали
Березень
Щойно завітає весна, на прилавках магазинів з’являється зелень, а значить, ми отримуємо можливість збагатити свій раціон вітамінами. Додавайте зелень до різних страв — як теплих, так і холодних.
Квітень
У квітні на вулиці стає тепліше, природа поступово прокидається, а тепле сонечко мотивує більше часу перебувати на свіжому повітрі.
Травень
Соковиті та яскраві — у травні нарешті з’являються перші в новому сезоні овочі й ягоди.
Вересень
Вересень. Фокус місяця: огірок, молода кукурудза, інжир, виноград, волоський горіх.
Листопад
Листопад. Фокус місяця: червона редька, брюссельська капуста, шипшина, айва, насіння льону.