Лютий. Фокус місяця: корінь петрушки, кольрабі, буряк, часник, яблуко.
Січень. Фокус місяця: пастернак, апельсин, квасоля, ріпчаста цибуля, картопля.
Грудень. Фокус місяця: корінь селери, петрушка, хурма, груша, качанні капусти.
Листопад. Фокус місяця: червона редька, брюссельська капуста, шипшина, айва, насіння льону.
Фокус місяця: баклажан, помідор, солодкий перець, персик, кавун
Жовтень. Фокус місяця: морква, гарбуз, ріпа, троянда, фундук.
Фокус місяця місяця: броколі, кабачок, чорна смородина, аґрус, шовковиця
Фокус місяця: зелений горошок, редиска, полуниця, вишня і черешня, малина.
Вересень. Фокус місяця: огірок, молода кукурудза, інжир, виноград, волоський горіх.
Соковиті та яскраві — у травні нарешті з’являються перші в новому сезоні овочі й ягоди.
У квітні на вулиці стає тепліше, природа поступово прокидається, а тепле сонечко мотивує більше часу перебувати на свіжому повітрі.
Щойно завітає весна, на прилавках магазинів з’являється зелень, а значить, ми отримуємо можливість збагатити свій раціон вітамінами. Додавайте зелень до різних страв — як теплих, так і холодних.