Відеокурс для кухарів. Категорія: Супи

Опубліковано:  19 серпня 2024

Існує чимало причин їсти супи щодня: плюсик до водного балансу, широкий набір корисних речовин із великого переліку інгредієнтів, збільшення споживання овочів, підсилення відчуття ситості та чимало іншого. Але зазвичай супи не викликають у дітей ентузіазму. Однак їх ставлення до них можна змінити однією смачною стравою, а у випадку з цим збірником — цілою низкою таких.

У відеокурсі:

● Чи обов’язково потрібно готувати перші страви?

● Чи використовувати готовий бульйон чи готувати його самостійно?

● Які інгредієнти потрібні для основи супу (овочі, м'ясо, кістки тощо)?

● Як виправити смак супу, якщо він занадто солоний, взагалі без смаку або недостатньо ароматний?

● Як естетично та привабливо подати суп, щоб він виглядав апетитно та зберігав тепло?

● Чи відрізнятиметься час приготування бульйонів і овочів на старому