Приготування холодних закусок, салатів

Опубліковано:  02 листопада 2023

Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію? Зробити перший крок до мрії допоможуть курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн» від МОН.

Робота кухарем включає багато аспектів: від приготування страв до вправного використання правил безпеки на кухні та поводження з продуктами. Курси з професії «Кухар» допоможуть отримати необхідні знання для цієї кваліфікації й корисні будь-кому, хто бажає покращити свої навички в готуванні їжі.

Зміст курсу

  1. Значення холодних страв і закусок у харчуванні
  2. Приготування бутербродів
  3. Овочеві салати із рибними та м'ясними продуктами
  4. Закуски з овочів, сиру, яєць
  5. Закуски з риби та рибних продуктів
  6. Закуски з м’яса та м’ясних продуктів

Перейти до курсу: https://bit.ly/3sm8N6w