Загальні правила санітарії та гігієни у професійній діяльності: стандарти ISO 9001, ISO 22000, НАССР (ХАССП)

Опубліковано:  28 листопада 2023
На зображенні лабораторія безпеки харчових продуктів

Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію? Зробити перший крок до мрії допоможуть курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн» від МОН.

Робота кухарем включає багато аспектів: від приготування страв до вправного використання правил безпеки на кухні та поводження з продуктами. Курси з професії «Кухар» допоможуть отримати необхідні знання для цієї кваліфікації й корисні будь-кому, хто бажає покращити свої навички в готуванні їжі.

Зміст курсу

  1. «Системи контролю безпечності харчових продуктів»
  2. «Програми - передумови системи НАССР (ХАССП)»
  3. «Особиста гігієна працівників закладів ресторанного господарства»
  4. «Контрольний список НАССР. Стандарти чистоти. Аналіз небезпечних факторів»
  5. «Алергени на кухні»
  6. «Стандарти зберігання продуктів харчування»
  7. «Мийні та дезінфікуючі засоби. Зонування приміщень і кольорове кодування»
  8. «Застосування принципів НАССР на кухні. Контрольний список з прибирання кухні»