Управлінцям і освітянам

Останні матеріали

Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів

Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів

Мета даного курсу розроблення нових навчальних матеріалів та оновлення існуючих програм з підвищення кваліфікації та створення умов для запровадження планового навчання медичних працівників закладів освіти (підвищення обізнаності з питань реформування системи шкільного харчування).

Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.

Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.

Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту підготовлено у межах Стратегії реформування системи шкільного харчування, що реалізується за ініціативи першої леді України Олени Зеленської.

Скільки це 2400 кілокалорій: методична розробка інтегрованого проєкту.

Скільки це 2400 кілокалорій: методична розробка інтегрованого проєкту.

Методична розробка інтегрованого проєкту, який включає практико-орієнтовані завдання для учнів 5-6 класів

Які можливості існують для прискорення метаболізму?

Які можливості існують для прискорення метаболізму?

На складному шляху до цільового показника ваги часто дає про себе знати феномен уповільнення обміну речовин, коли ефективність роботи м’язів при незначній інтенсивності навантаження зростає.

Закупівлі продуктів харчування в Prozorro Market

Закупівлі продуктів харчування в Prozorro Market

Цінність Рrozorro для замовників: швидкі та зручні закупівлі продуктів харчування в Prozorro Market

Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»

Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»

Учасники, які проходитимуть навчання за Програмою, дізнаються про принципи реформи шкільного харчування в Україні, нові норми, порядок, режими, способи та форми організації харчування в школах, організацію спеціального, дієтичного харчування, харчування дітей з особливими освітніми потребами, принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів тощо.

Причини вибору на користь їжі помаранчового кольору

Причини вибору на користь їжі помаранчового кольору

Помаранчевий — активний колір, який збуджує апетит, підвищує рівень енергії та навіть прискорює метаболізм.

Важливі причини на користь вибору їжі червоного кольору

Важливі причини на користь вибору їжі червоного кольору

Овочі, фрукти та ягоди червоного кольору є природно низькокалорійними та містять вкрай мало натрію.

Потужна користь зелених овочів

Потужна користь зелених овочів

Для задоволення базових потреб у незамінних поживних речовинах щодня потрібно їсти більше 300 грамів зелені та зелених овочів.

Потужна користь їжі фіолетового кольору

Потужна користь їжі фіолетового кольору

Ягоди, фрукти та овочі фіолетового кольору зазвичай відрізняються високим вмістом корисних поживних речовин, які називаються антоціанами.

Згадаємо про важливість йоду

Згадаємо про важливість йоду

Йод є одним із найбільш відомих мікроелементів.

Види риб, особливо корисних для здоров’я: тунець

Види риб, особливо корисних для здоров’я: тунець

Тунець – представник морської риби, що мешкає від Атлантичного океану аж до Індонезії.

Закупівля продуктів та послуг із харчування: особливості вимог

Закупівля продуктів та послуг із харчування: особливості вимог

Суспільство максимально зацікавлене у забезпеченні наших дітей корисним, смачним, безпечним та доступним харчуванням у освітніх закладах.