Управлінцям і освітянам

Останні матеріали

П’ять порад по харчуванню для міцних і пружніх кісток

П’ять порад по харчуванню для міцних і пружніх кісток

Проблема остеопорозу стає дедалі актуальнішою внаслідок демографічних процесів — збільшення кількості людей літнього віку, які, особливо жінки, є у групі ризику.

Потреба у воді: як розрахувати та задовільнити

Потреба у воді: як розрахувати та задовільнити

Ми переважно складаємося з води. Ця аксіома нам добре знайома.

Макадамія – ще один корисний горіх для кращого здоров’я

Макадамія – ще один корисний горіх для кращого здоров’я

Горіхи традиційно і беззаперечно складають невелику за обсягом, але значну за змістом частину моделі здорового харчування.

Типова освітня програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти

Типова освітня програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти

Програма розроблена відповідно до актуальних норм і вимог організації харчування в школах та дитячих садочках й може застосовуватися під час підвищення кваліфікації в закладах післядипломної освіти.

Не пропустіть сезон вишні і черешні

Не пропустіть сезон вишні і черешні

🍒🍒🍒 Ці кісточкові плоди бувають різних кольорів і смаків, солодкі або кислі. Черешня соковита і має менший вміст кислоти, ніж вишня, яка набагато терпкіша.

Молода картопля та її неочікувані переваги

Молода картопля та її неочікувані переваги

Наприкінці травня – на початку червня починається сезон, коли вартість молодої картоплі стає прийнятною.

Переваги вибору сертифікованих органічних продуктів для школярів

Переваги вибору сертифікованих органічних продуктів для школярів

Для батьків забезпечення дітей найкращим харчуванням є головним пріоритетом. Один з ефективних способів зробити це – включити органічні продукти в їхній раціон.

Зміни у харчуванні для полегшення проявів синдрому подразненого кишечника

Зміни у харчуванні для полегшення проявів синдрому подразненого кишечника

По всьому світу проводяться заходи з метою поліпшити суспільне усвідомлення про цей стан, а головне – задля пошуку нових можливостей поліпшити якість життя пацієнтів.

Корисна десятка трав’яних чаїв

Корисна десятка трав’яних чаїв

Пам’ятаю часи свого навчання в медичному інституті, коли дуже поширеним було захоплення фітотерапією.

Чи є коричневий цукор кращою альтернативою білому цукру?

Чи є коричневий цукор кращою альтернативою білому цукру?

Цукор є природним харчовим продуктом, який споживався людьми протягом тисяч років.

Багатогранний розмарин: від кулінарії до дерматології

Багатогранний розмарин: від кулінарії до дерматології

Представник родини глухокропивових (Lamiaceae) Salvia rosmarinus (розмарин) є ароматичною рослиною, що походить із Середземномор’я і культивується по всьому світу.

Банери для облаштування в укриттях

Банери для облаштування в укриттях

Інформаційні банери, за допомогою яких діти, які впродовж тривалого часу знаходяться в укриттях, зможуть щоденно отримувати навички здорового харчування, закріплювати їх і практикувати як між собою, так і вдома.

Хліб на заквасці: п’ять переваг для здоров’я

Хліб на заквасці: п’ять переваг для здоров’я

Хліб, виготовлений з ферментованої закваски, завойовує все більше прихильників, вважаючих його здоровішим вибором

Все про тофу: поживна цінність, користь для здоров’я, розумні застереження

Все про тофу: поживна цінність, користь для здоров’я, розумні застереження

Тофу походить із Китаю та виготовляється зі згущеного соєвого молока, яке пресується у тверді білі блоки за технологією, подібною до виробництва сиру.