Управлінцям і освітянам

Останні матеріали

Чи є коричневий цукор кращою альтернативою білому цукру?

Чи є коричневий цукор кращою альтернативою білому цукру?

Цукор є природним харчовим продуктом, який споживався людьми протягом тисяч років.

Багатогранний розмарин: від кулінарії до дерматології

Багатогранний розмарин: від кулінарії до дерматології

Представник родини глухокропивових (Lamiaceae) Salvia rosmarinus (розмарин) є ароматичною рослиною, що походить із Середземномор’я і культивується по всьому світу.

Банери для облаштування в укриттях

Банери для облаштування в укриттях

Інформаційні банери, за допомогою яких діти, які впродовж тривалого часу знаходяться в укриттях, зможуть щоденно отримувати навички здорового харчування, закріплювати їх і практикувати як між собою, так і вдома.

Хліб на заквасці: п’ять переваг для здоров’я

Хліб на заквасці: п’ять переваг для здоров’я

Хліб, виготовлений з ферментованої закваски, завойовує все більше прихильників, вважаючих його здоровішим вибором

Все про тофу: поживна цінність, користь для здоров’я, розумні застереження

Все про тофу: поживна цінність, користь для здоров’я, розумні застереження

Тофу походить із Китаю та виготовляється зі згущеного соєвого молока, яке пресується у тверді білі блоки за технологією, подібною до виробництва сиру.

Буклет «ЗНАЇМО»

Буклет «ЗНАЇМО»

Буклет з коротким описом платформи «ЗНАЇМО»

Наслідки переїдання і безпечні можливості поліпшення самопочуття

Наслідки переїдання і безпечні можливості поліпшення самопочуття

Знаючи зі свого власного досвіду та взагалі не маючи сумнівів, що забагато їсти – це недобре, нам час від часу не вдається уникнути переїдання.

Навчальний форум з розробки проєктної документації" на нове будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт харчоблоків у закладах освіти.

Навчальний форум з розробки проєктної документації" на нове будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт харчоблоків у закладах освіти.

Командою Реформи шкільного харчування проведено навчальний форум для проєктувальників, архітекторів та проєктних організацій з розробки проектної документації на нове будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт харчоблоків у закладах освіти.

Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів

Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів

Мета даного курсу розроблення нових навчальних матеріалів та оновлення існуючих програм з підвищення кваліфікації та створення умов для запровадження планового навчання медичних працівників закладів освіти (підвищення обізнаності з питань реформування системи шкільного харчування).

Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.

Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.

Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту підготовлено у межах Стратегії реформування системи шкільного харчування, що реалізується за ініціативи першої леді України Олени Зеленської.

Скільки це 2400 кілокалорій: методична розробка інтегрованого проєкту.

Скільки це 2400 кілокалорій: методична розробка інтегрованого проєкту.

Методична розробка інтегрованого проєкту, який включає практико-орієнтовані завдання для учнів 5-6 класів

Які можливості існують для прискорення метаболізму?

Які можливості існують для прискорення метаболізму?

На складному шляху до цільового показника ваги часто дає про себе знати феномен уповільнення обміну речовин, коли ефективність роботи м’язів при незначній інтенсивності навантаження зростає.

Закупівлі продуктів харчування в Prozorro Market

Закупівлі продуктів харчування в Prozorro Market

Цінність Рrozorro для замовників: швидкі та зручні закупівлі продуктів харчування в Prozorro Market

Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»

Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»

Учасники, які проходитимуть навчання за Програмою, дізнаються про принципи реформи шкільного харчування в Україні, нові норми, порядок, режими, способи та форми організації харчування в школах, організацію спеціального, дієтичного харчування, харчування дітей з особливими освітніми потребами, принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів тощо.

Причини вибору на користь їжі помаранчового кольору

Причини вибору на користь їжі помаранчового кольору

Помаранчевий — активний колір, який збуджує апетит, підвищує рівень енергії та навіть прискорює метаболізм.