Управлінцям і освітянам

Останні матеріали

Розлади харчової поведінки у підлітків

Розлади харчової поведінки у підлітків

Компетентно батькам і шкільним психологам про розлади харчової поведінки у підлітків як наслідок необ’єктивного сприйняття свого тіла, низької самооцінки та незадоволеністю собою.

іконка годинника 22 лютого 2022 року

Сприйняття підлітками власного тіла

Сприйняття підлітками власного тіла

Підлітковий вік - час можливостей та часом ризиків. Розповідаємо як шкільному психологу пропрацьовувати складні підліткові проблеми, пов’язані з харчуванням.

іконка годинника 22 лютого 2022 року

Психологія здорового харчування

Психологія здорового харчування

Розповідаємо про профілактичну роботу шкільного психолога з учнями різного віку як основу їх психологічного добробуту.

іконка годинника 22 лютого 2022 року

Про психологічну службу закладу освіти

Про психологічну службу закладу освіти

Психолог закладу освіти має сприяти збереженню здоров’я учнів, через інформування, консультації, індивідуальні поради учням та їхнім батькам.

іконка годинника 22 лютого 2022 року

Не солодити й не досолювати!

Не солодити й не досолювати!

5 запитань і відповідей, що допоможуть краще зрозуміти нове шкільне меню

іконка годинника 21 лютого 2022 року

Фрукт листопада: груша

Фрукт листопада: груша

У листопаді на ринках та полицях магазинів помітно скорочується пропозиція українських сезонних фруктів та овочів. Але все ж вибрати є з чого. Якраз у листопаді можна поласувати берою зимовою. Багато з нас є прихильниками цього соковитого та смачного сорту.

іконка годинника 18 лютого 2022 року

Найбільш хвилюючі питання реформи від громад - відповідаємо!

Найбільш хвилюючі питання реформи від громад - відповідаємо!

Відео. Команда «Освітнього маркера» проєкту DECIDE поставила найбільш хвилюючі запитання експертам МОЗ, МОН, ДПСС, Мінрегіону, УІРО, ГО «Батьки SOS», Національної асоціації громадського харчування і соціального проєкту Євгена Клопотенка «Нове шкільне харчування» (CultFood).

іконка годинника 16 лютого 2022 року

Це варто знати про реформу

Це варто знати про реформу

Постери. Міфи та реальність реформи шкільного харчування.

іконка годинника 9 лютого 2022 року

Чому оливкова олія холодного віджиму найкраща?

Чому оливкова олія холодного віджиму найкраща?

Вже багато було сказано і написано про здорові наслідки від дотримання середземноморської дієти. Результати досліджень підтверджують дивовижний спектр її корисних ефектів від зниження ризику серцево-судинних захворювань, інсульту до полегшення перебігу псоріазу і убезпечення від хвороби Альцгеймера.

іконка годинника 8 лютого 2022 року

Чим важлива реформа шкільного харчування і які головні зміни в шкільних меню

Чим важлива реформа шкільного харчування і які головні зміни в шкільних меню

Без чипсів, солодкої води та здоби. Вже кілька місяців в Україні триває реформа шкільного харчування.

іконка годинника 8 лютого 2022 року

Принципи харчування дітей дошкільного віку: поширені проблеми й дефіцит нутрієнтів

Принципи харчування дітей дошкільного віку: поширені проблеми й дефіцит нутрієнтів

Кожна третя дитина в Україні має різні проблеми з харчуванням. Через це, зокрема, приблизно 30 % неповнолітніх українців страждають від надлишкової маси тіла.

іконка годинника 8 лютого 2022 року

Особливості харчування дітей за наявності патології травної системи й харчової непереносності

Особливості харчування дітей за наявності патології травної системи й харчової непереносності

Приблизно 20 % немовлят мають харчову алергію, але це не означає, що діти обов’язково будуть страждати від неї все життя. З часом непереносність деяких продуктів минає, тому батькам не варто зневірюватися, якщо вони почули в кабінеті лікаря слово «алергія».

іконка годинника 8 лютого 2022 року

Улюблені страви від шеф-кухарів

Улюблені страви від шеф-кухарів

Презентація авторських страв кухарів закладів освіти з різних областей України-2021

Напис УЛЮБЛЕНІ СТРАВИ ВІД ШЕФ-КУХАРІВ  закладів освіти України

іконка годинника 8 лютого 2022 року

  • Перейти на першу сторінку - недоступно
  • Перейти на попередню сторінку - недоступно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • ...
  • Перейти на наступну сторінку
  • Перейти на останню сторінку