Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з бобових

Опубліковано:  19 серпня 2024

Білок — важлива частина здорового харчування, адже він складається з амінокислот, які організм використовує для побудови та відновлення м’язів і кісток. Окрім того, він може служити джерелом енергії. Тому в дитячому раціоні має бути достатня кількість білка. Саме бобові — ідеальне рослинне джерело цього елементу. Вони від природи мають низький вміст жиру, практично не містять насичених жирів, а оскільки це рослинна їжа, вони не містять холестерину. Позаяк діти їдять небагато бобових, страви з цієї категорії познайомлять їх із цими продуктами.

У відеокурсі:

● Діти, не дуже люблять бобові, це думка кухарів їдалень. Це правда?

● Який термін реалізації страв з протертих бобів?

● Чи можна у страви з гороху додавати соду?