Порадники

Що варто знати

Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів

Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів

Мета даного курсу розроблення нових навчальних матеріалів та оновлення існуючих програм з підвищення кваліфікації та створення умов для запровадження планового навчання медичних працівників закладів освіти (підвищення обізнаності з питань реформування системи шкільного харчування).

Як розмовляти з малюками про харчування

Як розмовляти з малюками про харчування

Порадник для батьків. Як говорити з малюками перших років життя про харчування та не впадати у відчай, коли дитина відмовляється їсти те, що ви їй пропонуєте.

Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР (ХАССП)

Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР (ХАССП)

Пропонуємо розлогий порадник про впровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти України НАССР, підготовлений експертами українсько - швейцарського проєкту DECIDE.

Проєкт «Український борщ – національний бренд кулінарної культури»

Проєкт «Український борщ – національний бренд кулінарної культури»

Розповідаємо про наукову і пошукову роботи юних науковців з усіх областей України в рамках проєкту Київської МАН «Україна – моя родина»

Здійснюємо якісні закупівлі харчування для закладів освіти

Здійснюємо якісні закупівлі харчування для закладів освіти

Пропонуємо розлогий порадник про закупівлі у системі харчування для закладів освіти, підготовлений експертами українсько - швейцарського проєкту DECIDE.