Порадники
Теми
Останні матеріали
Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів
Мета даного курсу розроблення нових навчальних матеріалів та оновлення існуючих програм з підвищення кваліфікації та створення умов для запровадження планового навчання медичних працівників закладів освіти (підвищення обізнаності з питань реформування системи шкільного харчування).
Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР (ХАССП)
Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР (ХАССП)
Пропонуємо розлогий порадник про впровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти України НАССР, підготовлений експертами українсько - швейцарського проєкту DECIDE.
Здійснюємо якісні закупівлі харчування для закладів освіти
Здійснюємо якісні закупівлі харчування для закладів освіти
Пропонуємо розлогий порадник про закупівлі у системі харчування для закладів освіти, підготовлений експертами українсько - швейцарського проєкту DECIDE.
Проєкт «Український борщ – національний бренд кулінарної культури»
Проєкт «Український борщ – національний бренд кулінарної культури»
Розповідаємо про наукову і пошукову роботи юних науковців з усіх областей України в рамках проєкту Київської МАН «Україна – моя родина»
Як розмовляти з малюками про харчування
Як розмовляти з малюками про харчування
Порадник для батьків. Як говорити з малюками перших років життя про харчування та не впадати у відчай, коли дитина відмовляється їсти те, що ви їй пропонуєте.