Сторінка кухаря, технолога
Теми
Останні матеріали
Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.
Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту підготовлено у межах Стратегії реформування системи шкільного харчування, що реалізується за ініціативи першої леді України Олени Зеленської.
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з мʼяса та мʼясних продуктів
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з мʼяса та мʼясних продуктів
Технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію " стави з мʼяса". Поглибте свої знання разом з нами!
Відеокурс для кухарів. Категорія: Супи
Відеокурс для кухарів. Категорія: Супи
В закладах загальної середньої освіти повинно бути організовано щонайменше одноразове гаряче харчування, але це не означає, що це обов’язково обід і перші гарячі страви.
Відеокурс для кухарів. Категорія: Напої
Відеокурс для кухарів. Категорія: Напої
Обговорюємо категорію "напої". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчування.
Відеокурс для кухарів. Категорія: Десертні та борошняні страви
Відеокурс для кухарів. Категорія: Десертні та борошняні страви
Цього разу ми обговорюємо категорію "десерти та борошняні страви". Поглибте свої знання разом з нами!
Відеокурс для кухарів. Категорія: Соуси та заправки
Відеокурс для кухарів. Категорія: Соуси та заправки
Технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію "соуси та заправки".
Відеокурс для кухарів. Категорія: Гарніри
Відеокурс для кухарів. Категорія: Гарніри
Обговорюємо категорію "гарніри". Відкриваємо для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчування.
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з птиці
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з птиці
У цьому випуску задають цікаві та важливі питання про здорове харчування. Цього разу ми обговорюємо категорію "страви з птиці".
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з риби
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з риби
Сучасні технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію "страви з риби". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради.
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з кисломолочного сиру
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з кисломолочного сиру
Ми обговорюємо категорію "страви з кисломолочного сиру", поглибте свої знання разом з нами!
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з бобових
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з бобових
У цьому випуску цікаві та важливі питання про здорове харчування, ми обговорюємо категорію "страви з бобових".
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з яєць
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з яєць
Обговорюємо категорію "страви з яєць". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчування. Поглибте свої знання разом з нами!
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з картоплі та овочів
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з картоплі та овочів
Обговорюємо категорію "страви з картоплі та овочів". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчування.
Відеокурс для кухарів. Категорія: Холодні страви
Відеокурс для кухарів. Категорія: Холодні страви
Цього разу ми обговорюємо категорію "холодних страв". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчування. Поглибте свої знання разом з нами!
Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»
Учасники, які проходитимуть навчання за Програмою, дізнаються про принципи реформи шкільного харчування в Україні, нові норми, порядок, режими, способи та форми організації харчування в школах, організацію спеціального, дієтичного харчування, харчування дітей з особливими освітніми потребами, принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів тощо.
- 1
- 2
- 3
- 4