Сторінка кухаря, технолога

Теми

Останні матеріали

Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.

Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.

Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту підготовлено у межах Стратегії реформування системи шкільного харчування, що реалізується за ініціативи першої леді України Олени Зеленської.

Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з мʼяса та мʼясних продуктів

Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з мʼяса та мʼясних продуктів

Технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію " стави з мʼяса". Поглибте свої знання разом з нами!

Відеокурс для кухарів. Категорія: Супи

Відеокурс для кухарів. Категорія: Супи

В закладах загальної середньої освіти повинно бути організовано щонайменше одноразове гаряче харчування, але це не означає, що це обов’язково обід і перші гарячі страви.

Відеокурс для кухарів. Категорія: Напої

Відеокурс для кухарів. Категорія: Напої

Обговорюємо категорію "напої". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчування.

Відеокурс для кухарів. Категорія: Десертні та борошняні страви

Відеокурс для кухарів. Категорія: Десертні та борошняні страви

Цього разу ми обговорюємо категорію "десерти та борошняні страви". Поглибте свої знання разом з нами!

Відеокурс для кухарів. Категорія: Соуси та заправки

Відеокурс для кухарів. Категорія: Соуси та заправки

Технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію "соуси та заправки".

Відеокурс для кухарів. Категорія: Гарніри

Відеокурс для кухарів. Категорія: Гарніри

Обговорюємо категорію "гарніри". Відкриваємо для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчування.

Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з птиці

Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з птиці

У цьому випуску задають цікаві та важливі питання про здорове харчування. Цього разу ми обговорюємо категорію "страви з птиці".

Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з риби

Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з риби

Сучасні технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію "страви з риби". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради.

Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з кисломолочного сиру

Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з кисломолочного сиру

Ми обговорюємо категорію "страви з кисломолочного сиру", поглибте свої знання разом з нами!

Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з бобових

Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з бобових

У цьому випуску цікаві та важливі питання про здорове харчування, ми обговорюємо категорію "страви з бобових".

Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з яєць

Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з яєць

Обговорюємо категорію "страви з яєць". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчування. Поглибте свої знання разом з нами!

Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з картоплі та овочів

Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з картоплі та овочів

Обговорюємо категорію "страви з картоплі та овочів". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчування.

Відеокурс для кухарів. Категорія: Холодні страви

Відеокурс для кухарів. Категорія: Холодні страви

Цього разу ми обговорюємо категорію "холодних страв". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчування. Поглибте свої знання разом з нами!

Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»

Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»

Учасники, які проходитимуть навчання за Програмою, дізнаються про принципи реформи шкільного харчування в Україні, нові норми, порядок, режими, способи та форми організації харчування в школах, організацію спеціального, дієтичного харчування, харчування дітей з особливими освітніми потребами, принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів тощо.