Гігієна громадського харчування
Опубліковано:
30 листопада 2023
Працюючи у сфері громадського харчування необхідно знати, як дотримуватися правил гігієни на робочому місці та як належно підготувати та зберігати харчові продукти, щоб знизити ризики псування продуктів та виникнення повʼязаних з ними хвороб харчового походження.
Курс призначено для здобувачів освіти, які бажають працювати або вже працюють у сфері громадського харчування.
Ви можете пройти цей курс, опрацювавши матеріали для самостійного вивчення з відповідними відео. У кожному розділі запропоновано вправи для практичного закріплення набутих знань. Для самоперевірки, виконайте завдання в кінці кожного розділу. Це можна робити самостійно або у форматі групи.
Після закінчення курсу Ви матимете базові знання щодо гігієни харчових продуктів і заходів безпеки, пов'язаних із належними практиками роботи на кухні.
Джерело: «Платформа професійна освіта онлайн»