Перейти до головного вмісту
Пошук
Про реформу
Управлінцям і освітянам
Батькам
Учням
Учням
Читай
Що варто знати?
Здорове харчування підлітків
5 Сезонних овочів і фруктів на кожен день
Cправжня їжа для маленьких чемпіонів!
Пізнавай
Дивись
Розважайся
Вчись
Тим, хто вже вміє читати
Відео на урок
Бізнес підтримка шкіл
Новини
Про реформу
Управлінцям і освітянам
Засновникам закладів освіти
Про організацію харчування
Про закупівлі
Про НАССР
Нове шкільне харчування
Що варто знати
Як це працює
Керівникам закладів
Безпечність харчування
Що варто знати про НАССР (ХАССП)
Радять експерти Decide
Педагогічним працівникам
Уроки учителю
Підвищуємо кваліфікацію
Сторінка шкільного психолога
Обладнання сучасних їдалень
Комплексна модернізація харчоблоку
Що варто знати
Медпрацівникам. Кухарям
Сторінка кухаря, технолога
Українські дієтологи радять
Сторінка медика
Меню і техкартки
Навчання і консультації
Оновлення системи шкільного харчування
Про НАССР
Про публічні закупівлі
Кращі практики впровадження реформи
Порадники
Матеріали для роздруку
Відео про важливість здорового і збалансованого харчування
Інформація про закупівлі
Нормативна база
Гарячі питання
Батькам
Харчування дітей з дієтичними потребами
Навчаємо дітей здоровому харчуванню
Здорове харчування протягом життя
Корисний календар
Батьківський контроль та відповідальність
Учням
Читай
Що варто знати?
Здорове харчування підлітків
5 Сезонних овочів і фруктів на кожен день
Cправжня їжа для маленьких чемпіонів!
Пізнавай
Дивись
Розважайся
Вчись
Тим, хто вже вміє читати
Відео на урок
Бізнес підтримка шкіл
Про реформу шкільного харчування
Бізнес ком'юніті
Новини
Перейти до головного вмісту
Про реформу
Управлінцям і освітянам
Засновникам закладів освіти
Про організацію харчування
Про закупівлі
Про НАССР
Нове шкільне харчування
Що варто знати
Як це працює
Керівникам закладів
Безпечність харчування
Що варто знати про НАССР (ХАССП)
Радять експерти Decide
Педагогічним працівникам
Уроки учителю
Підвищуємо кваліфікацію
Сторінка шкільного психолога
Обладнання сучасних їдалень
Комплексна модернізація харчоблоку
Що варто знати
Медпрацівникам. Кухарям
Сторінка кухаря, технолога
Українські дієтологи радять
Сторінка медика
Меню і техкартки
Навчання і консультації
Оновлення системи шкільного харчування
Про НАССР
Про публічні закупівлі
Кращі практики впровадження реформи
Порадники
Матеріали для роздруку
Відео про важливість здорового і збалансованого харчування
Інформація про закупівлі
Нормативна база
Гарячі питання
Батькам
Харчування дітей з дієтичними потребами
Навчаємо дітей здоровому харчуванню
Здорове харчування протягом життя
Корисний календар
Батьківський контроль та відповідальність
Учням
Читай
Що варто знати?
Здорове харчування підлітків
5 Сезонних овочів і фруктів на кожен день
Cправжня їжа для маленьких чемпіонів!
Пізнавай
Дивись
Розважайся
Вчись
Тим, хто вже вміє читати
Відео на урок
Бізнес підтримка шкіл
Про реформу шкільного харчування
Бізнес ком'юніті
Новини
Пошук
Головна
Управлінцям і освітянам
Медпрацівникам. Кухарям
Сторінка кухаря, технолога
Улюблені страви від шеф-кухарів
Опубліковано:
08 лютого 2022
Рекомендуємо ознайомитися
Прогорнути назад
Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»
Учасники, які прохо...
Визначення факторів ризику та запобігання їх виникненню під час робочих процесів у сфері послуг харчування
У рамках цього короткострокового курсу Ви навчитеся відстежувати та аналізувати робочі процеси та профес...
Загальні правила санітарії та гігієни у професійній діяльності: стандарти ISO 9001, ISO 22000, НАССР (ХАССП)
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію? Зробити перший крок до мрії допом...
Приготування холодних закусок, салатів
Зробити перший крок до мрії допоможуть курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн» від МОН.
Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.
Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Напої
Обговорюємо категорію "напої". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчуван...
Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»
Учасники, які прохо...
Визначення факторів ризику та запобігання їх виникненню під час робочих процесів у сфері послуг харчування
У рамках цього короткострокового курсу Ви навчитеся відстежувати та аналізувати робочі процеси та профес...
Загальні правила санітарії та гігієни у професійній діяльності: стандарти ISO 9001, ISO 22000, НАССР (ХАССП)
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію? Зробити перший крок до мрії допом...
Приготування холодних закусок, салатів
Зробити перший крок до мрії допоможуть курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн» від МОН.
Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.
Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Напої
Обговорюємо категорію "напої". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчуван...
Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»
Учасники, які прохо...
Визначення факторів ризику та запобігання їх виникненню під час робочих процесів у сфері послуг харчування
У рамках цього короткострокового курсу Ви навчитеся відстежувати та аналізувати робочі процеси та профес...
Загальні правила санітарії та гігієни у професійній діяльності: стандарти ISO 9001, ISO 22000, НАССР (ХАССП)
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію? Зробити перший крок до мрії допом...
Приготування холодних закусок, салатів
Зробити перший крок до мрії допоможуть курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн» від МОН.
Прогорнути вперед
1
2
3
4
5
6
Рекомендуємо ознайомитися
Прогорнути назад
Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»
Учасники, які прохо...
Визначення факторів ризику та запобігання їх виникненню під час робочих процесів у сфері послуг харчування
У рамках цього короткострокового курсу Ви навчитеся відстежувати та аналізувати робочі процеси та профес...
Загальні правила санітарії та гігієни у професійній діяльності: стандарти ISO 9001, ISO 22000, НАССР (ХАССП)
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію? Зробити перший крок до мрії допом...
Приготування холодних закусок, салатів
Зробити перший крок до мрії допоможуть курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн» від МОН.
Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.
Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Напої
Обговорюємо категорію "напої". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчуван...
Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»
Учасники, які прохо...
Визначення факторів ризику та запобігання їх виникненню під час робочих процесів у сфері послуг харчування
У рамках цього короткострокового курсу Ви навчитеся відстежувати та аналізувати робочі процеси та профес...
Загальні правила санітарії та гігієни у професійній діяльності: стандарти ISO 9001, ISO 22000, НАССР (ХАССП)
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію? Зробити перший крок до мрії допом...
Приготування холодних закусок, салатів
Зробити перший крок до мрії допоможуть курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн» від МОН.
Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.
Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Напої
Обговорюємо категорію "напої". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчуван...
Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»
Учасники, які прохо...
Визначення факторів ризику та запобігання їх виникненню під час робочих процесів у сфері послуг харчування
У рамках цього короткострокового курсу Ви навчитеся відстежувати та аналізувати робочі процеси та профес...
Загальні правила санітарії та гігієни у професійній діяльності: стандарти ISO 9001, ISO 22000, НАССР (ХАССП)
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію? Зробити перший крок до мрії допом...
Приготування холодних закусок, салатів
Зробити перший крок до мрії допоможуть курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн» від МОН.
Прогорнути вперед
1
2
3
4
5
6