Перейти до головного вмісту
Пошук
Про реформу
Управлінцям і освітянам
Батькам
Учням
Учням
Читай
Що варто знати?
Здорове харчування підлітків
5 Сезонних овочів і фруктів на кожен день
Cправжня їжа для маленьких чемпіонів!
Пізнавай
Дивись
Розважайся
Вчись
Тим, хто вже вміє читати
Відео на урок
Бізнес підтримка шкіл
Новини
Перейти до головного вмісту
Про реформу
Управлінцям і освітянам
Засновникам закладів освіти
Про організацію харчування
Про закупівлі
Про НАССР
Нове шкільне харчування
Що варто знати
Як це працює
Керівникам закладів
Безпечність харчування
Що варто знати про НАССР (ХАССП)
Радять експерти Decide
Педагогічним працівникам
Уроки учителю
Підвищуємо кваліфікацію
Сторінка шкільного психолога
Обладнання сучасних їдалень
Комплексна модернізація харчоблоку
Що варто знати
Медпрацівникам. Кухарям
Сторінка кухаря, технолога
Українські дієтологи радять
Сторінка медика
Меню і техкартки
Навчання і консультації
Оновлення системи шкільного харчування
Про НАССР
Про публічні закупівлі
Кращі практики впровадження реформи
Порадники
Матеріали для роздруку
Відео про важливість здорового і збалансованого харчування
Інформація про закупівлі
Нормативна база
Гарячі питання
Батькам
Харчування дітей з дієтичними потребами
Навчаємо дітей здоровому харчуванню
Здорове харчування протягом життя
Корисний календар
Батьківський контроль та відповідальність
Учням
Читай
Що варто знати?
Здорове харчування підлітків
5 Сезонних овочів і фруктів на кожен день
Cправжня їжа для маленьких чемпіонів!
Пізнавай
Дивись
Розважайся
Вчись
Тим, хто вже вміє читати
Відео на урок
Бізнес підтримка шкіл
Про реформу шкільного харчування
Бізнес ком'юніті
Новини
Пошук
Головна
Управлінцям і освітянам
Медпрацівникам. Кухарям
Сторінка кухаря, технолога
Норми відходів при холодній і втрат при тепловій обробці плодів та ягід
Опубліковано:
12 жовтня 2023
Норми відходів при холодній і втрат при тепловій обробці плодів та ягід
Теги:
держпродспоживслужба
кухарям
рекомендації
Рекомендуємо ознайомитися
Закупівлі шкільного харчування: як правильно провести комунікацію з усіма
Вебінар проведений в межах реформи шкільного харчування, присвячений тому, як правильно провести комунікацію з усіма під час закуп...
Закупівлі кейтерингових послуг
Врахувавши всі зміни та правила, які вже почали діяти, проєкт DECIDE спільно з ДП «Прозорро» організували нову серію вебінарів для...
Як стати постачальником продуктів харчування для фабрики-кухні в Бучі
Фабрика-кухня — інноваційна модель організації харчування, затверджена урядом у 2023 році.
Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.
Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з мʼяса та мʼясних продуктів
Технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію " стави з мʼяса". Поглибте свої знання разом з нам...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Супи
В закладах загальної середньої освіти повинно бути організовано щонайменше одноразове гаряче харчування, але це не означає, що це...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Напої
Обговорюємо категорію "напої". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчуван...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Десертні та борошняні страви
Цього разу ми обговорюємо категорію "десерти та борошняні страви". Поглибте свої знання разом з нами!
Відеокурс для кухарів. Категорія: Соуси та заправки
Технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію "соуси та заправки".
Відеокурс для кухарів. Категорія: Гарніри
Обговорюємо категорію "гарніри". Відкриваємо для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харч...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з птиці
У цьому випуску задають цікаві та важливі питання про здорове харчування. Цього разу ми обговорюємо категорію "страви з птиці".
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з риби
Сучасні технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію "страви з риби". Відкрийте для себе секрет...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з кисломолочного сиру
Ми обговорюємо категорію "страви з кисломолочного сиру", поглибте свої знання разом з нами!
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з бобових
У цьому випуску цікаві та важливі питання про здорове харчування, ми обговорюємо категорію "страви з бобових".
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з яєць
Обговорюємо категорію "страви з яєць". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері ...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з картоплі та овочів
Обговорюємо категорію "страви з картоплі та овочів". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні техно...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Холодні страви
Цього разу ми обговорюємо категорію "холодних страв". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні техн...
Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»
Учасники, які прохо...
Як організувати харчування для дітей на канікулах
Під час канікул відбуваються істотні зміни у графіку харчування і наповненні щоденного меню.
Закупівлі продуктів харчування на Prozorro Market: особливості роботи з е-каталогом
Проєкт DECIDE спільно з ДП «Прозорро» врахувавши всі зміни законодавства організували нову серію вебінарів для управлінців.
Курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн»
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію?
Курси з професії «Кондитер» на платформі «Професійна освіта онлайн»
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Визначення факторів ризику та запобігання їх виникненню під час робочих процесів у сфері послуг харчування
У рамках цього короткострокового курсу Ви навчитеся відстежувати та аналізувати робочі процеси та профес...
Гігієна громадського харчування
Працюючи у сфері громадського харчування необхідно знати, як дотримуватися правил гігієни на робочому місці та як належно підготув...
Загальні правила санітарії та гігієни у професійній діяльності: стандарти ISO 9001, ISO 22000, НАССР (ХАССП)
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію? Зробити перший крок до мрії допом...
Основи товарознавства
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Приготування вареників
Дистанційний курс «Приготування вареників» розроблено для підготовки за професією «Кухар».
Підготовка залу для відвідувачів
Як підготувати з меню та сервуванням як у ресторані? На що треба звернути увагу при відкритті власного кафе або щоб стати кухарем ...
Приготування оздоблювальних напівфабрикатів
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Приготування страв з риби та морепродуктів
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію?
Рекомендуємо ознайомитися
Закупівлі шкільного харчування: як правильно провести комунікацію з усіма
Вебінар проведений в межах реформи шкільного харчування, присвячений тому, як правильно провести комунікацію з усіма під час закуп...
Закупівлі кейтерингових послуг
Врахувавши всі зміни та правила, які вже почали діяти, проєкт DECIDE спільно з ДП «Прозорро» організували нову серію вебінарів для...
Як стати постачальником продуктів харчування для фабрики-кухні в Бучі
Фабрика-кухня — інноваційна модель організації харчування, затверджена урядом у 2023 році.
Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.
Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з мʼяса та мʼясних продуктів
Технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію " стави з мʼяса". Поглибте свої знання разом з нам...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Супи
В закладах загальної середньої освіти повинно бути організовано щонайменше одноразове гаряче харчування, але це не означає, що це...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Напої
Обговорюємо категорію "напої". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчуван...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Десертні та борошняні страви
Цього разу ми обговорюємо категорію "десерти та борошняні страви". Поглибте свої знання разом з нами!
Відеокурс для кухарів. Категорія: Соуси та заправки
Технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію "соуси та заправки".
Відеокурс для кухарів. Категорія: Гарніри
Обговорюємо категорію "гарніри". Відкриваємо для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харч...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з птиці
У цьому випуску задають цікаві та важливі питання про здорове харчування. Цього разу ми обговорюємо категорію "страви з птиці".
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з риби
Сучасні технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію "страви з риби". Відкрийте для себе секрет...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з кисломолочного сиру
Ми обговорюємо категорію "страви з кисломолочного сиру", поглибте свої знання разом з нами!
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з бобових
У цьому випуску цікаві та важливі питання про здорове харчування, ми обговорюємо категорію "страви з бобових".
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з яєць
Обговорюємо категорію "страви з яєць". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері ...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з картоплі та овочів
Обговорюємо категорію "страви з картоплі та овочів". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні техно...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Холодні страви
Цього разу ми обговорюємо категорію "холодних страв". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні техн...
Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»
Учасники, які прохо...
Як організувати харчування для дітей на канікулах
Під час канікул відбуваються істотні зміни у графіку харчування і наповненні щоденного меню.
Закупівлі продуктів харчування на Prozorro Market: особливості роботи з е-каталогом
Проєкт DECIDE спільно з ДП «Прозорро» врахувавши всі зміни законодавства організували нову серію вебінарів для управлінців.
Курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн»
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію?
Курси з професії «Кондитер» на платформі «Професійна освіта онлайн»
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Визначення факторів ризику та запобігання їх виникненню під час робочих процесів у сфері послуг харчування
У рамках цього короткострокового курсу Ви навчитеся відстежувати та аналізувати робочі процеси та профес...
Гігієна громадського харчування
Працюючи у сфері громадського харчування необхідно знати, як дотримуватися правил гігієни на робочому місці та як належно підготув...
Загальні правила санітарії та гігієни у професійній діяльності: стандарти ISO 9001, ISO 22000, НАССР (ХАССП)
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію? Зробити перший крок до мрії допом...
Основи товарознавства
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Приготування вареників
Дистанційний курс «Приготування вареників» розроблено для підготовки за професією «Кухар».
Підготовка залу для відвідувачів
Як підготувати з меню та сервуванням як у ресторані? На що треба звернути увагу при відкритті власного кафе або щоб стати кухарем ...
Приготування оздоблювальних напівфабрикатів
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Приготування страв з риби та морепродуктів
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію?