Перейти до головного вмісту
Пошук
Про реформу
Управлінцям і освітянам
Засновникам закладів освіти
Нове шкільне харчування
Керівникам закладів
Безпечність харчування
Педагогічним працівникам
Обладнання сучасних їдалень
Медпрацівникам. Кухарям
Меню і техкартки
Навчання і консультації
Інформація про закупівлі
Нормативна база
Гарячі питання
Батькам
Харчування дітей з дієтичними потребами
Навчаємо дітей здоровому харчуванню
Здорове харчування протягом життя
Корисний календар
Батьківський контроль та відповідальність
Учням
Читай
Пізнавай
Вчись
Бізнес підтримка шкіл
Про реформу шкільного харчування
Бізнес ком'юніті
Новини
Перейти до головного вмісту
Про реформу
Новини
Управлінцям і освітянам
Засновникам закладів освіти
Нове шкільне харчування
Керівникам закладів
Безпечність харчування
Педагогічним працівникам
Обладнання сучасних їдалень
Медпрацівникам. Кухарям
Меню і техкартки
Навчання і консультації
Інформація про закупівлі
Нормативна база
Гарячі питання
Батькам
Харчування дітей з дієтичними потребами
Навчаємо дітей здоровому харчуванню
Здорове харчування протягом життя
Корисний календар
Батьківський контроль та відповідальність
Учням
Читай
Пізнавай
Вчись
Бізнес підтримка шкіл
Про реформу шкільного харчування
Бізнес ком'юніті
Пошук
Головна
Управлінцям і освітянам
Медпрацівникам. Кухарям
Сторінка кухаря, технолога
Таблиця хімічного складу та енергетичної цінності деяких продуктів харчування
Таблиця хімічного складу та енергетичної цінності деяких продуктів харчування
Опубліковано:
02 грудня 2021
Хімічний склад та енергетична цінність деяких продуктів харчування
Інші теми
Засновникам закладів освіти
Керівникам закладів
Педагогічним працівникам
Медпрацівникам. Кухарям
Безпечність харчування
Інформація про закупівлі
Обладнання сучасних їдалень
Нове шкільне харчування
Навчання і консультації
Рекомендуємо ознайомитися
Перші кроки реформи: ділимось досвідом впровадження меню
За інформацією Держпродспоживслужби територіальні органи служби контролю отримали н погодження та розглянули майже 24 тисячі зразк...
Найскладніші питання до Євгена Клоптенка: Про норми і вартість харчування
У статті ви знайдете відповіді на найпоширеніші питання, які допоможуть вам розібратися у процесі впровадження в закладах освіти ...
Найскладніші питання до Євгена Клоптенка: Про меню і техкартки
У статті ви знайдете відповіді на найпоширеніші питання, які допоможуть вам розібратися у процесі впровадження в закладах освіти ...
Закупівлі в брутто, норми — у нетто. Що робити?
Нові норми харчування, окрім концептуального підходу до здорового харчування, також мають низку технічних новацій.
Рекомендуємо ознайомитися
Перші кроки реформи: ділимось досвідом впровадження меню
За інформацією Держпродспоживслужби територіальні органи служби контролю отримали н погодження та розглянули майже 24 тисячі зразк...
Найскладніші питання до Євгена Клоптенка: Про норми і вартість харчування
У статті ви знайдете відповіді на найпоширеніші питання, які допоможуть вам розібратися у процесі впровадження в закладах освіти ...
Найскладніші питання до Євгена Клоптенка: Про меню і техкартки
У статті ви знайдете відповіді на найпоширеніші питання, які допоможуть вам розібратися у процесі впровадження в закладах освіти ...
Закупівлі в брутто, норми — у нетто. Що робити?
Нові норми харчування, окрім концептуального підходу до здорового харчування, також мають низку технічних новацій.