Перейти до головного вмісту
Пошук
Про реформу
Управлінцям і освітянам
Засновникам закладів освіти
Нове шкільне харчування
Керівникам закладів
Безпечність харчування
Педагогічним працівникам
Обладнання сучасних їдалень
Медпрацівникам. Кухарям
Меню і техкартки
Навчання і консультації
Інформація про закупівлі
Нормативна база
Гарячі питання
Батькам
Харчування дітей з дієтичними потребами
Навчаємо дітей здоровому харчуванню
Здорове харчування протягом життя
Корисний календар
Батьківський контроль та відповідальність
Учням
Читай
Пізнавай
Вчись
Бізнес підтримка шкіл
Про реформу шкільного харчування
Бізнес ком'юніті
Новини
Перейти до головного вмісту
Про реформу
Новини
Управлінцям і освітянам
Засновникам закладів освіти
Нове шкільне харчування
Керівникам закладів
Безпечність харчування
Педагогічним працівникам
Обладнання сучасних їдалень
Медпрацівникам. Кухарям
Меню і техкартки
Навчання і консультації
Інформація про закупівлі
Нормативна база
Гарячі питання
Батькам
Харчування дітей з дієтичними потребами
Навчаємо дітей здоровому харчуванню
Здорове харчування протягом життя
Корисний календар
Батьківський контроль та відповідальність
Учням
Читай
Пізнавай
Вчись
Бізнес підтримка шкіл
Про реформу шкільного харчування
Бізнес ком'юніті
Пошук
Головна
Управлінцям і освітянам
Медпрацівникам. Кухарям
Сторінка кухаря, технолога
Таблиця хімічного складу та енергетичної цінності деяких продуктів харчування
Опубліковано:
12 жовтня 2023
Хімічний склад та енергетична цінність деяких продуктів харчування
Теги:
держпродспоживслужба
кухарям
рекомендації
Рекомендуємо ознайомитися
Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.
Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах...
Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»
Учасники, які прохо...
Як стати постачальником продуктів харчування для фабрики-кухні в Бучі
Фабрика-кухня — інноваційна модель організації харчування, затверджена урядом у 2023 році.
Як організувати харчування для дітей на канікулах
Під час канікул відбуваються істотні зміни у графіку харчування і наповненні щоденного меню.
Закупівлі шкільного харчування: як правильно провести комунікацію з усіма
Вебінар проведений в межах реформи шкільного харчування, присвячений тому, як правильно провести комунікацію з усіма під час закуп...
Закупівлі кейтерингових послуг
Врахувавши всі зміни та правила, які вже почали діяти, проєкт DECIDE спільно з ДП «Прозорро» організували нову серію вебінарів для...
Закупівлі продуктів харчування на Prozorro Market: особливості роботи з е-каталогом
Проєкт DECIDE спільно з ДП «Прозорро» врахувавши всі зміни законодавства організували нову серію вебінарів для управлінців.
Курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн»
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію?
Курси з професії «Кондитер» на платформі «Професійна освіта онлайн»
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Визначення факторів ризику та запобігання їх виникненню під час робочих процесів у сфері послуг харчування
У рамках цього короткострокового курсу Ви навчитеся відстежувати та аналізувати робочі процеси та профес...
Гігієна громадського харчування
Працюючи у сфері громадського харчування необхідно знати, як дотримуватися правил гігієни на робочому місці та як належно підготув...
Загальні правила санітарії та гігієни у професійній діяльності: стандарти ISO 9001, ISO 22000, НАССР (ХАССП)
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію? Зробити перший крок до мрії допом...
Основи товарознавства
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Приготування вареників
Дистанційний курс «Приготування вареників» розроблено для підготовки за професією «Кухар».
Підготовка залу для відвідувачів
Як підготувати з меню та сервуванням як у ресторані? На що треба звернути увагу при відкритті власного кафе або щоб стати кухарем ...
Приготування оздоблювальних напівфабрикатів
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Приготування страв з риби та морепродуктів
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію?
Приготування страв і гарнірів з круп
У курсі подано відомості про асортимент круп, їх хімічний склад, а також кулінарне призначення та підготовку круп для приготування...
Приготування холодних закусок, салатів
Зробити перший крок до мрії допоможуть курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн» від МОН.
Технологія приготування тіста для млинців та виробів із нього
Дистанційний курс «Технологія приготування тіста для млинців та виробів із нього» розроблений за професією «Кондитер».
Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР (ХАССП)
Пропонуємо розлогий порадник про впровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти України...
Норми відходів при холодній і втрат при тепловій обробці плодів та ягід
Норми відходів при холодній і втрат при тепловій обробці плодів та ягід
Норми відходів при холодній і втрат при тепловій обробці овочів
Норми відходів при холодній і втрат при тепловій обробці овочів
Співвідношення крупи й рідини під час приготування каш
Співвідношення крупи й рідини під час приготування каш
Відходи при холодній обробці риби замороженої
Відходи при холодній обробці риби замороженої
Втрати при холодній обробці, зберіганні й нарізанні
Втрати при холодній обробці, зберіганні й нарізанні
Принцип НАССР №3. Встановлення критичних меж для ККТ
Для кожної критичної точки контролю (ККТ) потрібно встановити критичні межі. Йдеться про крайні прийнятні значення (показники/пара...
Розпочинаємо з основ: впровадження програм-передумов
Застосування операторами ринку програм-передумов НАССР здійснюється на основі оцінювання ризику з урахуванням виду діяльності та р...
Як убезпечити дітей від неякісної їжі
Аби діти не отримали небезпечної та неякісної їжі, у закладах освіти обов’язково проводять бракераж.
Алгоритм впровадження системи НАССР (ХАССП). Спрощений підхід.
Що потрібно знати про НАССР
Рекомендуємо ознайомитися
Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.
Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах...
Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»
Учасники, які прохо...
Як стати постачальником продуктів харчування для фабрики-кухні в Бучі
Фабрика-кухня — інноваційна модель організації харчування, затверджена урядом у 2023 році.
Як організувати харчування для дітей на канікулах
Під час канікул відбуваються істотні зміни у графіку харчування і наповненні щоденного меню.
Закупівлі шкільного харчування: як правильно провести комунікацію з усіма
Вебінар проведений в межах реформи шкільного харчування, присвячений тому, як правильно провести комунікацію з усіма під час закуп...
Закупівлі кейтерингових послуг
Врахувавши всі зміни та правила, які вже почали діяти, проєкт DECIDE спільно з ДП «Прозорро» організували нову серію вебінарів для...
Закупівлі продуктів харчування на Prozorro Market: особливості роботи з е-каталогом
Проєкт DECIDE спільно з ДП «Прозорро» врахувавши всі зміни законодавства організували нову серію вебінарів для управлінців.
Курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн»
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію?
Курси з професії «Кондитер» на платформі «Професійна освіта онлайн»
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Визначення факторів ризику та запобігання їх виникненню під час робочих процесів у сфері послуг харчування
У рамках цього короткострокового курсу Ви навчитеся відстежувати та аналізувати робочі процеси та профес...
Гігієна громадського харчування
Працюючи у сфері громадського харчування необхідно знати, як дотримуватися правил гігієни на робочому місці та як належно підготув...
Загальні правила санітарії та гігієни у професійній діяльності: стандарти ISO 9001, ISO 22000, НАССР (ХАССП)
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію? Зробити перший крок до мрії допом...
Основи товарознавства
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Приготування вареників
Дистанційний курс «Приготування вареників» розроблено для підготовки за професією «Кухар».
Підготовка залу для відвідувачів
Як підготувати з меню та сервуванням як у ресторані? На що треба звернути увагу при відкритті власного кафе або щоб стати кухарем ...
Приготування оздоблювальних напівфабрикатів
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Приготування страв з риби та морепродуктів
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію?
Приготування страв і гарнірів з круп
У курсі подано відомості про асортимент круп, їх хімічний склад, а також кулінарне призначення та підготовку круп для приготування...
Приготування холодних закусок, салатів
Зробити перший крок до мрії допоможуть курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн» від МОН.
Технологія приготування тіста для млинців та виробів із нього
Дистанційний курс «Технологія приготування тіста для млинців та виробів із нього» розроблений за професією «Кондитер».
Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР (ХАССП)
Пропонуємо розлогий порадник про впровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти України...
Норми відходів при холодній і втрат при тепловій обробці плодів та ягід
Норми відходів при холодній і втрат при тепловій обробці плодів та ягід
Норми відходів при холодній і втрат при тепловій обробці овочів
Норми відходів при холодній і втрат при тепловій обробці овочів
Співвідношення крупи й рідини під час приготування каш
Співвідношення крупи й рідини під час приготування каш
Відходи при холодній обробці риби замороженої
Відходи при холодній обробці риби замороженої
Втрати при холодній обробці, зберіганні й нарізанні
Втрати при холодній обробці, зберіганні й нарізанні
Принцип НАССР №3. Встановлення критичних меж для ККТ
Для кожної критичної точки контролю (ККТ) потрібно встановити критичні межі. Йдеться про крайні прийнятні значення (показники/пара...
Розпочинаємо з основ: впровадження програм-передумов
Застосування операторами ринку програм-передумов НАССР здійснюється на основі оцінювання ризику з урахуванням виду діяльності та р...
Як убезпечити дітей від неякісної їжі
Аби діти не отримали небезпечної та неякісної їжі, у закладах освіти обов’язково проводять бракераж.
Алгоритм впровадження системи НАССР (ХАССП). Спрощений підхід.
Що потрібно знати про НАССР