Типова освітня програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти

Міністерство освіти і науки України затвердило Типову освітню програму підвищення кваліфікації керівників закладів освіти  за напрямом «Впровадження реформи шкільного харчування». Вона  розроблена відповідно до актуальних норм і вимог організації харчування в школах та дитячих садочках й може застосовуватися під час підвищення кваліфікації в закладах післядипломної освіти.

Тепер керівники закладів освіти зможуть пройти 15-годинне навчання та набути потрібних компетентностей для успішного впровадження реформи шкільного харчування:

✅ зрозуміти цілі, завдання та очікувані результати реформи;

✅ здобути знання та практичні вміння, необхідні для осіб, відповідальних за розробку меню;

✅ навчитися забезпечувати контроль якості харчування в шкільній їдальні;

✅ навчитися налагоджувати співпрацю з батьками та громадськістю.