Перейти до головного вмісту
Пошук
Про реформу
Управлінцям і освітянам
Батькам
Учням
Учням
Читай
Що варто знати?
Здорове харчування підлітків
5 Сезонних овочів і фруктів на кожен день
Cправжня їжа для маленьких чемпіонів!
Пізнавай
Дивись
Розважайся
Вчись
Тим, хто вже вміє читати
Відео на урок
Бізнес підтримка шкіл
Новини
Перейти до головного вмісту
Про реформу
Управлінцям і освітянам
Засновникам закладів освіти
Про організацію харчування
Про закупівлі
Про НАССР
Нове шкільне харчування
Що варто знати
Як це працює
Керівникам закладів
Безпечність харчування
Що варто знати про НАССР (ХАССП)
Радять експерти Decide
Педагогічним працівникам
Уроки учителю
Підвищуємо кваліфікацію
Сторінка шкільного психолога
Обладнання сучасних їдалень
Комплексна модернізація харчоблоку
Що варто знати
Медпрацівникам. Кухарям
Сторінка кухаря, технолога
Українські дієтологи радять
Сторінка медика
Меню і техкартки
Навчання і консультації
Оновлення системи шкільного харчування
Про НАССР
Про публічні закупівлі
Кращі практики впровадження реформи
Порадники
Матеріали для роздруку
Відео про важливість здорового і збалансованого харчування
Інформація про закупівлі
Нормативна база
Гарячі питання
Батькам
Харчування дітей з дієтичними потребами
Навчаємо дітей здоровому харчуванню
Здорове харчування протягом життя
Корисний календар
Батьківський контроль та відповідальність
Учням
Читай
Що варто знати?
Здорове харчування підлітків
5 Сезонних овочів і фруктів на кожен день
Cправжня їжа для маленьких чемпіонів!
Пізнавай
Дивись
Розважайся
Вчись
Тим, хто вже вміє читати
Відео на урок
Бізнес підтримка шкіл
Про реформу шкільного харчування
Бізнес ком'юніті
Новини
Пошук
Головна
Управлінцям і освітянам
Навчання і консультації
Євген Клопотенко про ХАССП у школах
Опубліковано:
02 жовтня 2024
Рекомендуємо ознайомитися
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з мʼяса та мʼясних продуктів
Технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію " стави з мʼяса". Поглибте свої знання разом з нам...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Супи
В закладах загальної середньої освіти повинно бути організовано щонайменше одноразове гаряче харчування, але це не означає, що це...
Як правильно поводитись з відходами у закладі освіти?
Відео. Відмежування сміття від харчових продуктів – вкрай необхідне для створення безпечних умов на виробництві. Розповідаємо про ...
Як правильно зберігати продукти в закладах освіти?
Для кожного способу зберігання продуктів існують окремі вимоги, щоб убезпечити їх від псування, а споживача — від небезпечної стра...
Що таке система HACCP і як її впровадити в закладі освіти?
Відео. Продукти харчування мають бути безпечними для споживачів, особливо дітей. Тому харчоблоки закладів освіти повинні працювати...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Напої
Обговорюємо категорію "напої". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчуван...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Десертні та борошняні страви
Цього разу ми обговорюємо категорію "десерти та борошняні страви". Поглибте свої знання разом з нами!
Відеокурс для кухарів. Категорія: Соуси та заправки
Технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію "соуси та заправки".
Відеокурс для кухарів. Категорія: Гарніри
Обговорюємо категорію "гарніри". Відкриваємо для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харч...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з птиці
У цьому випуску задають цікаві та важливі питання про здорове харчування. Цього разу ми обговорюємо категорію "страви з птиці".
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з риби
Сучасні технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію "страви з риби". Відкрийте для себе секрет...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з кисломолочного сиру
Ми обговорюємо категорію "страви з кисломолочного сиру", поглибте свої знання разом з нами!
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з бобових
У цьому випуску цікаві та важливі питання про здорове харчування, ми обговорюємо категорію "страви з бобових".
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з яєць
Обговорюємо категорію "страви з яєць". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері ...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з картоплі та овочів
Обговорюємо категорію "страви з картоплі та овочів". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні техно...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Холодні страви
Цього разу ми обговорюємо категорію "холодних страв". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні техн...
Шкільний буфет: що можна, а що заборонено?
Відео. Шкільний буфет може бути як самостійною точкою роздрібної торгівлі, так і доповненням до їдальні. Його асортимент чітко виз...
Як організувати харчування в закладі освіти?
Відео. Кожен заклад освіти унікальний за своїми особливостями освітнього процесу. Вони впливають як на режим роботи, так і на орга...
Як правильно облаштувати харчоблок у закладі освіти?
3-D анімоване відео. Вимоги до облаштування харчоблоку в закладі освіти прописані в Державних будівельних нормах, санітарних регла...
Хто і за що відповідає в системі шкільного харчування?
Відео. Хто визначає єдині правила й стандарти в організації шкільного харчування? Хто стежить за дотриманням законодавства та вико...
Що таке бракераж і для чого він потрібен у закладі освіти?
Відео. Щоб діти споживали якісну їжу, заклади освіти повинні проводити оцінювання готових страв, а також сировини, що надходять до...
Як доглядати за посудом у шкільній їдальні?
Відео. Посуд, яким користуються учні, має бути безпечним, зручним і довговічним.
Рекомендуємо ознайомитися
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з мʼяса та мʼясних продуктів
Технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію " стави з мʼяса". Поглибте свої знання разом з нам...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Супи
В закладах загальної середньої освіти повинно бути організовано щонайменше одноразове гаряче харчування, але це не означає, що це...
Як правильно поводитись з відходами у закладі освіти?
Відео. Відмежування сміття від харчових продуктів – вкрай необхідне для створення безпечних умов на виробництві. Розповідаємо про ...
Як правильно зберігати продукти в закладах освіти?
Для кожного способу зберігання продуктів існують окремі вимоги, щоб убезпечити їх від псування, а споживача — від небезпечної стра...
Що таке система HACCP і як її впровадити в закладі освіти?
Відео. Продукти харчування мають бути безпечними для споживачів, особливо дітей. Тому харчоблоки закладів освіти повинні працювати...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Напої
Обговорюємо категорію "напої". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харчуван...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Десертні та борошняні страви
Цього разу ми обговорюємо категорію "десерти та борошняні страви". Поглибте свої знання разом з нами!
Відеокурс для кухарів. Категорія: Соуси та заправки
Технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію "соуси та заправки".
Відеокурс для кухарів. Категорія: Гарніри
Обговорюємо категорію "гарніри". Відкриваємо для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері харч...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з птиці
У цьому випуску задають цікаві та важливі питання про здорове харчування. Цього разу ми обговорюємо категорію "страви з птиці".
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з риби
Сучасні технологи надають свої експертні відповіді. Цього разу ми обговорюємо категорію "страви з риби". Відкрийте для себе секрет...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з кисломолочного сиру
Ми обговорюємо категорію "страви з кисломолочного сиру", поглибте свої знання разом з нами!
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з бобових
У цьому випуску цікаві та важливі питання про здорове харчування, ми обговорюємо категорію "страви з бобових".
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з яєць
Обговорюємо категорію "страви з яєць". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні технології у сфері ...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Страви з картоплі та овочів
Обговорюємо категорію "страви з картоплі та овочів". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні техно...
Відеокурс для кухарів. Категорія: Холодні страви
Цього разу ми обговорюємо категорію "холодних страв". Відкрийте для себе секрети здорового раціону, корисні поради та новітні техн...
Шкільний буфет: що можна, а що заборонено?
Відео. Шкільний буфет може бути як самостійною точкою роздрібної торгівлі, так і доповненням до їдальні. Його асортимент чітко виз...
Як організувати харчування в закладі освіти?
Відео. Кожен заклад освіти унікальний за своїми особливостями освітнього процесу. Вони впливають як на режим роботи, так і на орга...
Як правильно облаштувати харчоблок у закладі освіти?
3-D анімоване відео. Вимоги до облаштування харчоблоку в закладі освіти прописані в Державних будівельних нормах, санітарних регла...
Хто і за що відповідає в системі шкільного харчування?
Відео. Хто визначає єдині правила й стандарти в організації шкільного харчування? Хто стежить за дотриманням законодавства та вико...
Що таке бракераж і для чого він потрібен у закладі освіти?
Відео. Щоб діти споживали якісну їжу, заклади освіти повинні проводити оцінювання готових страв, а також сировини, що надходять до...
Як доглядати за посудом у шкільній їдальні?
Відео. Посуд, яким користуються учні, має бути безпечним, зручним і довговічним.