Світлана Петренко, Білозірський ліцей,Черкаська область:
«Страви подобаються дітям. Але потрібен перехідний період для зменшення солі і цукру».
Наталя Липка – Кичук, Новосільська ЗОШ І-ІІІ ст.ім.М.Зарицького Скориківської сільської ради Тернопільської області:
«Нове меню впроваджуємо з січня 2021 року. Успішно! Учні, батьки задоволені! Суттєво зросла кількість дітей, що харчуються у їдальні. Швидкість обслуговування, страви на вибір (одна- перша страва, дві- других страви, салат, чай-компот....), різноманітне меню, помірні ціни! Перш, ніж створити меню, ми протягом року вивчали, що саме смакуватиме учням. У збірнику Клопотенка є великий вибір. У працівників харчоблоку є велике бажання створювати те, що смакує! Готові до діалогу.
Ми опорна школа, філії (малокомплектні) готують самостійно. Відділ освіти централізовано закуповує продукти для харчування пільговиків – сніданок 18 грн, а школа разом з батьками займаються закупівлями для решти учнів».