ЯК правильно ГОТУВАТИ щоб максимально ЗБЕРЕГТИ поживні РЕЧОВИНИ 🥔

Опубліковано:  24 жовтня 2022

Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ та Євген Клопотенко в межах ініціативи «Спільно до навчання» та професійними лікарями-дієтологами, за підтримки Швейцарії, почали дуже важливий цикл відео-уроків здорового харчування.

Євген Клопотенко з лікарем-дієтологом поговоримо про те, як приготування продуктів впливає на їх корисність для нашого організму.

у чому краще приготувати картоплю: в сковорідці, чи в каструлі? Насправді, і сковорідці, і каструлі знайдеться застосування. Однак, варити або смажити треба правильно, щоб максимально зберегти поживні речовини в тій же картоплі, та отримати більше користі від готової страви, аніж шкоди.

Здорова нація непереможна! #головнещовсередині