🟩 СОЄВІ ПРОДУКТИ В ХАРЧУВАННІ
Дослідження соєвих продуктів тривають, але очевидно, що соя є поживною та корисною частиною дієти, яка відповідає принципам здорового харчування та може мати численні переваги для здоров’я.
Чимало соєвих напоїв є збагаченими, а при виборі соєвих десертів варто надавати перевагу продуктам з меншим вмістом цукру. Тофу має високий вміст білка, а смаку йому можна додати за допомогою спецій або соусу, пам’ятаючи про високий вміст солі в останньому.
Застосування соєвої суміші для немовлят, які мають непереносимість або алергію на коров’яче молоко, бажано застосовувати лише після шестимісячного віку. Ті, хто приймає препарати для лікування щитовидної залози, повинні отримати консультацію лікаря щодо споживання сої.