Перейти до головного вмісту
Пошук
Про реформу
Управлінцям і освітянам
Засновникам закладів освіти
Нове шкільне харчування
Керівникам закладів
Безпечність харчування
Педагогічним працівникам
Обладнання сучасних їдалень
Медпрацівникам. Кухарям
Меню і техкартки
Навчання і консультації
Інформація про закупівлі
Нормативна база
Гарячі питання
Батькам
Харчування дітей з дієтичними потребами
Навчаємо дітей здоровому харчуванню
Здорове харчування протягом життя
Корисний календар
Батьківський контроль та відповідальність
Учням
Читай
Пізнавай
Вчись
Бізнес підтримка шкіл
Про реформу шкільного харчування
Бізнес ком'юніті
Новини
Перейти до головного вмісту
Про реформу
Новини
Управлінцям і освітянам
Засновникам закладів освіти
Нове шкільне харчування
Керівникам закладів
Безпечність харчування
Педагогічним працівникам
Обладнання сучасних їдалень
Медпрацівникам. Кухарям
Меню і техкартки
Навчання і консультації
Інформація про закупівлі
Нормативна база
Гарячі питання
Батькам
Харчування дітей з дієтичними потребами
Навчаємо дітей здоровому харчуванню
Здорове харчування протягом життя
Корисний календар
Батьківський контроль та відповідальність
Учням
Читай
Пізнавай
Вчись
Бізнес підтримка шкіл
Про реформу шкільного харчування
Бізнес ком'юніті
Пошук
Головна
Управлінцям і освітянам
Педагогічним працівникам
Уроки учителю
Тарілка здорового харчування
Тарілка здорового харчування
Опубліковано:
12 грудня 2021
Завантажити pdf
Інші теми
Засновникам закладів освіти
Керівникам закладів
Педагогічним працівникам
Медпрацівникам. Кухарям
Безпечність харчування
Інформація про закупівлі
Обладнання сучасних їдалень
Нове шкільне харчування
Навчання і консультації
Рекомендуємо ознайомитися
Не солодити й не досолювати!
5 запитань і відповідей, що допоможуть краще зрозуміти нове шкільне меню
7 порад вчителю. Як зробити харчування школярів більш здоровим
Розпочніть день у класі з 5-хвилинної руханки під улюблену музику. Класно, коли учні відтворюватимуть в ритмі різні продукти, а ре...
Здоровий вибір дитини формують школа, родина, громада
Формування культури здорового харчування — це спільне завдання для всіх працівників закладу освіти, здобувачів освіти, батьківсько...
Проєкт «Український борщ – національний бренд кулінарної культури»
Розповідаємо про наукову і пошукову роботи юних науковців з усіх областей України в рамках проєкту Київської МАН «Україна – моя ро...
Рекомендуємо ознайомитися
Не солодити й не досолювати!
5 запитань і відповідей, що допоможуть краще зрозуміти нове шкільне меню
7 порад вчителю. Як зробити харчування школярів більш здоровим
Розпочніть день у класі з 5-хвилинної руханки під улюблену музику. Класно, коли учні відтворюватимуть в ритмі різні продукти, а ре...
Здоровий вибір дитини формують школа, родина, громада
Формування культури здорового харчування — це спільне завдання для всіх працівників закладу освіти, здобувачів освіти, батьківсько...
Проєкт «Український борщ – національний бренд кулінарної культури»
Розповідаємо про наукову і пошукову роботи юних науковців з усіх областей України в рамках проєкту Київської МАН «Україна – моя ро...