ПРАВДА: Здорова їжа — це не тільки куряча грудка з гречкою та овочами. Меню має бути збалансованим, різноманітним, сезонним і кольоровим. Не бійтеся експериментувати й шукати нові цікаві поєднання продуктів і способи приготування (запечені в духовці чи на грилі, відварені в мундирах, тушковані у вигляді рагу, соте, аль-денте). Використовуйте сезонні продукти, щоб отримати максимум корисних речовин, цікаво поєднуйте кольори, вишукано подавайте. Одна й та сама страва може звучати по-іншому. Наприклад, риба зі стручковою квасолею. А уявіть собі цю ж страву під назвою «Суперніжний лосось на подушці із соковитої спаржі». Звучить набагато вишуканіше та апетитніше, чи не так? А набір продуктів не змінився!