🟢 ГОРОШОК У ВАШОМУ МЕНЮ
Він є хорошим джерелом вітамінів С і Е, цинку та інших антиоксидантів. Пів склянки (жменя) зеленого горошку містить 59 калорій, 4 грами білка, 12 грамів вуглеводів, 4 грами цукру, 21,2 мг кальцію, 1 мг заліза.
Існує кілька способів приготування горошку. Щоб він зберіг якнайбільше корисних речовин, його варто недовго пропарити/потушкувати в невеликій кількості рідини, а в кінці додати приправи.
Варто також нагадати, що консервований зелений горошок є майже повністю еквівалентним свіжому за поживною цінністю. Цей чудовий, смачний та надзвичайно корисний продукт доступний цілий рік і може значно урізноманітнити ваше меню здорового харчування.