Перейти до головного вмісту
Пошук
Про реформу
Управлінцям і освітянам
Батькам
Учням
Бізнес підтримка шкіл
Новини
Перейти до головного вмісту
Про реформу
Управлінцям і освітянам
Засновникам закладів освіти
Про організацію харчування
Про закупівлі
Про НАССР
Нове шкільне харчування
Що варто знати
Як це працює
Керівникам закладів
Безпечність харчування
Що варто знати про НАССР (ХАССП)
Радять експерти Decide
Педагогічним працівникам
Уроки учителю
Підвищуємо кваліфікацію
Сторінка шкільного психолога
Обладнання сучасних їдалень
Комплексна модернізація харчоблоку
Що варто знати
Медпрацівникам. Кухарям
Сторінка кухаря, технолога
Українські дієтологи радять
Сторінка медика
Меню і техкартки
Навчання і консультації
Оновлення системи шкільного харчування
Про НАССР
Про публічні закупівлі
Кращі практики впровадження реформи
Порадники
Матеріали для роздруку
Відео про важливість здорового і збалансованого харчування
Інформація про закупівлі
Нормативна база
Гарячі питання
Батькам
Харчування дітей з дієтичними потребами
Навчаємо дітей здоровому харчуванню
Здорове харчування протягом життя
Корисний календар
Батьківський контроль та відповідальність
Учням
Читай
Пізнавай
Вчись
Бізнес підтримка шкіл
Про реформу шкільного харчування
Бізнес ком'юніті
Новини
Пошук
Головна
Управлінцям і освітянам
Навчання і консультації
Оновлення системи шкільного харчування
Фотобук "Впровадження реформи шкільного харчування"
Опубліковано:
12 грудня 2021
Рекомендуємо ознайомитися
Як впровадити нове меню
Відео вебінар. Як впровадити нове меню у закладі освіти і дотримуватися інших законодавчих вимог.
Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»
Учасники, які прохо...
Курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн»
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію?
Курси з професії «Кондитер» на платформі «Професійна освіта онлайн»
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Нові вимоги до організації харчування в закладах освіти
Відео. Що змінює новий порядок організації харчування у закладах освіти?
Найбільш хвилюючі питання реформи від громад - відповідаємо!
Відео. Команда «Освітнього маркера» проєкту DECIDE поставила найбільш хвилюючі запитання експертам МОЗ, МОН, ДПСС, Мінрегіону, УІР...
Міфи та реальність реформи системи шкільного харчування
Олена Зеленська & Євген Клопотенко: відео та коментарі
Шкільний буфет: що можна, а що заборонено?
Відео. Шкільний буфет може бути як самостійною точкою роздрібної торгівлі, так і доповненням до їдальні. Його асортимент чітко виз...
Як організувати харчування в закладі освіти?
Відео. Кожен заклад освіти унікальний за своїми особливостями освітнього процесу. Вони впливають як на режим роботи, так і на орга...
Як правильно облаштувати харчоблок у закладі освіти?
3-D анімоване відео. Вимоги до облаштування харчоблоку в закладі освіти прописані в Державних будівельних нормах, санітарних регла...
Хто і за що відповідає в системі шкільного харчування?
Відео. Хто визначає єдині правила й стандарти в організації шкільного харчування? Хто стежить за дотриманням законодавства та вико...
Що таке бракераж і для чого він потрібен у закладі освіти?
Відео. Щоб діти споживали якісну їжу, заклади освіти повинні проводити оцінювання готових страв, а також сировини, що надходять до...
Як доглядати за посудом у шкільній їдальні?
Відео. Посуд, яким користуються учні, має бути безпечним, зручним і довговічним.
Рекомендуємо ознайомитися
Як впровадити нове меню
Відео вебінар. Як впровадити нове меню у закладі освіти і дотримуватися інших законодавчих вимог.
Типова освітня програма професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Kyxaр» за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»
Учасники, які прохо...
Курси з професії «Кухар» на «Платформі професійна освіта онлайн»
Навчаєтеся на кухаря або поки що тільки мрієте отримати цю професію?
Курси з професії «Кондитер» на платформі «Професійна освіта онлайн»
Кондитерські шедеври – результат майстерності, техніки та знань.
Нові вимоги до організації харчування в закладах освіти
Відео. Що змінює новий порядок організації харчування у закладах освіти?
Найбільш хвилюючі питання реформи від громад - відповідаємо!
Відео. Команда «Освітнього маркера» проєкту DECIDE поставила найбільш хвилюючі запитання експертам МОЗ, МОН, ДПСС, Мінрегіону, УІР...
Міфи та реальність реформи системи шкільного харчування
Олена Зеленська & Євген Клопотенко: відео та коментарі
Шкільний буфет: що можна, а що заборонено?
Відео. Шкільний буфет може бути як самостійною точкою роздрібної торгівлі, так і доповненням до їдальні. Його асортимент чітко виз...
Як організувати харчування в закладі освіти?
Відео. Кожен заклад освіти унікальний за своїми особливостями освітнього процесу. Вони впливають як на режим роботи, так і на орга...
Як правильно облаштувати харчоблок у закладі освіти?
3-D анімоване відео. Вимоги до облаштування харчоблоку в закладі освіти прописані в Державних будівельних нормах, санітарних регла...
Хто і за що відповідає в системі шкільного харчування?
Відео. Хто визначає єдині правила й стандарти в організації шкільного харчування? Хто стежить за дотриманням законодавства та вико...
Що таке бракераж і для чого він потрібен у закладі освіти?
Відео. Щоб діти споживали якісну їжу, заклади освіти повинні проводити оцінювання готових страв, а також сировини, що надходять до...
Як доглядати за посудом у шкільній їдальні?
Відео. Посуд, яким користуються учні, має бути безпечним, зручним і довговічним.