Перейти до головного вмісту
Пошук
Про реформу
Управлінцям і освітянам
Батькам
Учням
Учням
Читай
Що варто знати?
Здорове харчування підлітків
5 Сезонних овочів і фруктів на кожен день
Cправжня їжа для маленьких чемпіонів!
Пізнавай
Дивись
Розважайся
Вчись
Тим, хто вже вміє читати
Відео на урок
Бізнес підтримка шкіл
Новини
Перейти до головного вмісту
Про реформу
Управлінцям і освітянам
Засновникам закладів освіти
Про організацію харчування
Про закупівлі
Про НАССР
Нове шкільне харчування
Що варто знати
Як це працює
Керівникам закладів
Безпечність харчування
Що варто знати про НАССР (ХАССП)
Радять експерти Decide
Педагогічним працівникам
Уроки учителю
Підвищуємо кваліфікацію
Сторінка шкільного психолога
Обладнання сучасних їдалень
Комплексна модернізація харчоблоку
Що варто знати
Медпрацівникам. Кухарям
Сторінка кухаря, технолога
Українські дієтологи радять
Сторінка медика
Меню і техкартки
Навчання і консультації
Оновлення системи шкільного харчування
Про НАССР
Про публічні закупівлі
Кращі практики впровадження реформи
Порадники
Матеріали для роздруку
Відео про важливість здорового і збалансованого харчування
Інформація про закупівлі
Нормативна база
Гарячі питання
Батькам
Харчування дітей з дієтичними потребами
Навчаємо дітей здоровому харчуванню
Здорове харчування протягом життя
Корисний календар
Батьківський контроль та відповідальність
Учням
Читай
Що варто знати?
Здорове харчування підлітків
5 Сезонних овочів і фруктів на кожен день
Cправжня їжа для маленьких чемпіонів!
Пізнавай
Дивись
Розважайся
Вчись
Тим, хто вже вміє читати
Відео на урок
Бізнес підтримка шкіл
Про реформу шкільного харчування
Бізнес ком'юніті
Новини
Пошук
Головна
Управлінцям і освітянам
Навчання і консультації
Порадники
Як розмовляти з малюками про харчування
Опубліковано:
03 грудня 2021
Завантажити порадник
Рекомендуємо ознайомитися
Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів
Мета даного курсу розроблення нових навчальн...
Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР (ХАССП)
Пропонуємо розлогий порадник про впровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти України...
Здійснюємо якісні закупівлі харчування для закладів освіти
Пропонуємо розлогий порадник про закупівлі у системі харчування для закладів освіти, підготовлений експертами українсько - швейцар...
Проєкт «Український борщ – національний бренд кулінарної культури»
Розповідаємо про наукову і пошукову роботи юних науковців з усіх областей України в рамках проєкту Київської МАН «Україна – моя ро...
Рекомендуємо ознайомитися
Рекомендації щодо наповнення навчальних курсів та програм безперервного професійного розвитку медичних працівників закладів освіти з питань здорового харчування учнів
Мета даного курсу розроблення нових навчальн...
Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР (ХАССП)
Пропонуємо розлогий порадник про впровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти України...
Здійснюємо якісні закупівлі харчування для закладів освіти
Пропонуємо розлогий порадник про закупівлі у системі харчування для закладів освіти, підготовлений експертами українсько - швейцар...
Проєкт «Український борщ – національний бренд кулінарної культури»
Розповідаємо про наукову і пошукову роботи юних науковців з усіх областей України в рамках проєкту Київської МАН «Україна – моя ро...