Сучасне теплове обладнання забезпечує максимально швидке приготування їжі у великих об’ємах та автоматично контролює її безпечність, підкріплюючи це автоматичними протоколами НАССР, які можна передавати через USB портал, на будь-який телефон чи ноутбук, кухареві чи відповідальній особі, забезпечуючи таким чином вашу впевненість в якості та безпечності приготування їжі, навіть коли ви перебуваєте поза межами закладу. Докладніше – тут!
Третю сходинку пріоритетності займає електромеханічне обладнання — м’ясорубки, овочерізки, тістоміси, міксери тощо. Таке обладнання звільняє кухаря від монотонної механічної праці (чистка, нарізка, натирання овочів тощо), забезпечує стабільність якості та естетичну привабливість готових страв. Приємно, що широкий спектр як електромеханічного, так і іншого обладнання пропонують вітчизняні виробники.
І звісно, як же без холодильного обладнання! Хоч зберігання продуктів у безпечному середовищі є чи не найважливішою складовою безпекових протоколів НАССР, така позиція пояснюється наявністю в більшості освітніх закладів цілком придатних для використання холодильних камер, заміна яких необхідна у перспективі, але не нагальна.