Шкільний обід на науковій таці

Опубліковано:  11 грудня 2021

Київська Мала академія наук та Департамент освіти і науки міста Києва представляють відео «Шкільний обід на науковій таці». Юні науковці аналізують головні принципи здорового харчування та оновлене шкільне меню з точки зору різних наукових напрямів, які поглиблено вивчають у Київській МАН на відділеннях історії, математики, хімії, фізики, філософії, іноземної філології та зарубіжної літератури, української філології та мистецтвознавства, технічних наук, економіки, екології, комп’ютерних наук, наук про землю, а також суспільних комунікацій. Експертами шкільного меню виступили: Устина Кристиняк, Марк Чубенко, Марія Сухомлин, Поліна Буднік, Володимир Павленко, Вероніка Малеча, Злата Бічева, Володимир Трофимчук і Анна Ущапівська.