Чи можливе приготування салатів, заправлених олією за наявності цеху холодного оброблення?
Продукти. Меню. Страви. Напої
Приготування салатів, заправлених олією, за наявності цеху холодного оброблення можливе. До того ж обов'язковим залишається дотримання гігієнічних вимог. Таким чином, виробництво салатів або інших готових страв має здійснюватися з дотриманням потоковості технологічного процесу згідно з технологічною документацією на відповідну страву в умовах, що захищають харчові продукти від забруднення.
Джерело: п.5 розділу VI Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти, затверджених наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 03.12.2020 №2532.