Чи можливе приготування салатів, заправлених олією за наявності цеху холодного оброблення?

Чи можливе приготування салатів, заправлених олією за наявності цеху холодного оброблення?

Продукти. Меню. Страви. Напої
Приготування салатів, заправлених олією, за наявності цеху холодного оброблення можливе. До того ж обов'язковим залишається дотримання гігієнічних вимог. Таким чином, виробництво салатів або інших готових страв має здійснюватися з дотриманням потоковості технологічного процесу згідно з технологічною документацією на відповідну страву в умовах, що захищають харчові продукти від забруднення. Джерело: п.5 розділу VI Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти, затверджених наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 03.12.2020 №2532.