Що робити, якщо штатні працівники їдальні не встигають вести записи у журналах вхідного контролю сировини, напівфабрикатів та інших?

Що робити, якщо штатні працівники їдальні не встигають вести записи у журналах вхідного контролю сировини, напівфабрикатів та інших?

НАССР

Штатним розписом обмежена кількість працівників їдальні. Постійне ведення записів у журнал вхідного контролю сировини, напівфабрикатів та допоміжних матеріалів забирає багато часу; іноді наявного персоналу не вистачає для такого ведення.

В таких випадках керівник закладу освіти може укласти додаткові угоди з постачальниками щодо зазначення у супровідній документації гарантій з безпечності продукції, яка постачається. Але обов'язково потрібно забезпечити збереження супровідної документації протягом мінімум 6 місяців з дати її отримання.

Працівнику їдальні, який приймає продукти і сировину, у журналі вхідного контролю дозволяється фіксувати тільки виявлені відхилення та заходи щодо усунення небажаних наслідків.