Перепідготовка майстрів виробничого навчання проходила в два етапи. Останні практичні тренінги відбулися 19-23 серпня на базі «кулінарного хабу» при Бориспільському професійному ліцеї. Там 52 майстри вчилися правильно організовувати виробничий процес, а також готували страви з оновленого шкільного меню.
☑️ Як результат — учасники курсу зможуть проводити навчання в кулінарних хабах для майбутніх кухарів та працівників харчоблоків. Це дозволить не лише популяризувати професію кухаря, а й суттєво підвищить якість шкільного харчування на місцях.
Ініціатива була реалізована ГО «Культфуд» за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE. Партнерами проєкту також виступили Міністерство освіти і науки України та Національна асоціація громадського харчування.