До стенду Команди реформи завітали гості високого рівня, партнери та друзі реформи. Серед них — президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, спеціальний представник швейцарського уряду з питань відновлення в Україні Жак Гербер, генеральний директор Expertise France Groupe AFD в Україні Джеремі Пелле та інші.
Окрему увагу в самому центрі конференції привернула інноваційна шоу-кухня, що працювала за технологічною моделлю Cook&Chill — одне з інноваційних рішень, яке застосовує реформа. Команда українських шеф-кухарів приготувала понад 2 000 порцій за два дні конференції. В меню були як українські традиційні, так і страви з оновленого шкільного раціону: борщ зі сметаною, гречаники, риба під овочами з соусом бешамель, булгур, запечена картопля, салати, сирна запіканка з бананом та компот. Їжу оцінили посол Франції в Україні Гаель Весьєр, міністр закордонних справ України Андрій Сибіга та не тільки.
Участь в URC2025 стала важливим кроком у міжнародному представництві реформи. Команда шкільного харчування отримала нові можливості для співпраці, налагодження партнерств і обміну досвідом. Попри складну безпекову ситуацію, ми продовжуємо створювати сталу систему шкільного харчування заради здорового майбутнього українських дітей.
Команда висловлює подяку партнерам, які зробили можливим представлення реформи на конференції, — Швейцарсько-українському проєкту DECIDE та Антикорупційній ініціативі ЄС (EUACI).