Запрошуємо взяти участь у конкурсі для закладів освіти #День_шкільного_молока_2023

Запрошуємо взяти участь у конкурсі для закладів освіти #День_шкільного_молока_2023

Опубліковано:  04 вересня 2023

З нагоди Всесвітнього дня шкільного молока «World School Milk Day», який у 2023 році відзначається 27 вересня, стартує конкурс #День_шкільного_молока_2023 для закладів освіти України про користь молока та молочних продуктів. 

Всесвітній день шкільного молока «World School Milk Day» набув статусу міжнародного свята у 2000 році та сьогодні відзначається за підтримки ФАО (Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН).

Відтоді остання середа вересня – це ще один день, який покликаний привертати увагу громадськості до важливості вживання молока та молочних продуктів для зміцнення здоров'я молодого покоління, формування у дітей шкільного віку усвідомленого ставлення до здорового харчування і сприяння регулярному забезпеченню школярів молоком як додатковим харчуванням.

В Україні вже вдруге відзначатиметься Всесвітній день шкільного молока. Ця ініціатива об’єднує низку партнерів, що вкотре оголошують конкурс – цьогоріч для навчальних закладів! 

Конкурс розпочинається 1 вересня та триває до 27 вересня включно, 9 жовтня будуть оголошені переможці на офіційній сторінці організаторів у фейсбуку. Переможцями стануть три навчальні заклади, які отримають обладнання для потреб навчального закладу, а також молочну продукцію від партнерів, як мотивацію для найактивніших учасників.

Загальний призовий фонд – 150 тисяч гривень!  

Умови конкурсу:

Це має бути групова участь – всього закладу, яка може розповсюджувати свій вплив на територію населеного пункту (села, смт, міста), у якому розташовано навчальний заклад.

  1. Заповніть реєстраційну форму Учасника: https://bit.ly/44SEimd
  2. Cплануйте заходи, які будуть проведені у період тривалості конкурсу. Тема заходів: користь для здоров’я молока та молочних продуктів, привернення уваги та актуалізація проблеми здорового харчування з фокусом на молоко та молочні продукти, як виробляється молоко та молочні продукти.
  3. Проведіть заходи та підготуйте звітну презентацію, додавши повну описову частину про всі заходи, які були проведені, фото та посилання на відео.
  4. Завантажте презентацію на гугл-диск та надішліть посилання на неї на пошту організаторів до 4 жовтня. Детальніше ознайомитися з умовами участі та Положенням про проведення конкурсу можна за посиланням: https://bit.ly/45SfZpe


На всіх переможців конкурсів очікують подарунки. Детальніше про умови участі в конкурсах на сторінці організаторів: https://www.facebook.com

Заходи проводяться компаніями «Люстдорф», «Молочний альянс», «Клуб сиру», «Молокія», агропромхолдингом «Астарта-Київ» у співпраці з Українським інститутом розвитку освіти та за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Джерело: Astarta-Kyiv