На Київщині розпочато будівництво фабрики-кухні.

На Київщині розпочато будівництво фабрики-кухні.

Опубліковано:  09 листопада 2022


Будівництво нового підприємства на Київщині – фабрики-кухні, що годуватиме всі заклади освіти трьох громад: Бучанської, Немішаївської, Бородянської – розпочато. Підприємство виготовлятиме 10 тисяч порцій гарячого харчування щодня.

Нагадуємо, що на початку навчального року Олена Зеленська та Говард Баффет з командою Національної асоціації громадського харчування відвідали Бучу – і ось перший результат. Для старту робіт усе готово: відведено земельну ділянку, розроблено технологічний проєкт і планувальні рішення та проведено детальний аудит 31 школи трьох територіальних громад, що потребують забезпечення повноцінним харчуванням

У складні часи повертається реформа шкільного харчування. Ми запланували потужні підприємства, які корисно та якісно годуватимуть не один, а низку закладів. А ще це частина нашого плану відновлення України і починати здійснювати його треба вже зараз.

На літо запланували монтаж обладнання та підготовку працівників, щоб новий навчальний рік підприємство зустріло вже працюючим. Упевнена, це станеться вже в мирній Україні – зауважила перша леді Олена Зеленська.


Джерело: Джерело